Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no iiiii

O syndromach RSWŻ i NNMD

Polecane posty

Gość no iiiii

Oba syndromy, które opisze niżej są systemami wzajemnych zależności, czyli inaczej zamkniętych samonapędzających się kół: Pierwszy syndrom, Radzenia Sobie W Życiu, to syndrom pozytywny, występujący u facetów. Przebiega on mniej więcej tak: --->praca, przystojność ---> pieniądze, pewność siebie --> kobieta u boku --> energia do pracy ---> praca itd Drugi syndrom to Nigdy Nie Miałem Dziewczyny, jest to syndrom negatywny również występujący u facetów a polega on mniej więcej na: --->brak energii i pewności siebie ---> małe zaangażowanie w pracę i naukę --> małe sukcesy na polu pracy i pieniędzy --> brak dziewczyny--> brak energii i pewności siebie itd jak wiadomo, zamknięte samonapędzające się koło trudno przerwać, podobnie jak w fizyce lub chemii do zapoczątkowania reakcji potrzeba ogromnych ilości energii a potem już się samo toczy

Gość behemot the hellcat
no nie do konca tak jest bo mozna miec dobra prace i nie miec szczescia do dziewczyn i na odwrot, miec fajna dziewczyne i prace do dupy do tego za grosze...

Gość no iiiii
no wiem ale to są takie ...skrajne syndromy:)

Gość behemot the hellcat
no niech bedzie:)

Gość ererr
uważam, że jest w tym wiele prawdy. Ja początkowo poświęcałem się tylko pracy zawodowej i tylko to mi sprawiało satysfakcje i dziewczyna mi nie była potrzebna, ale w pewnym momencie coś we mnie pękło i praca przestała mi dawać satysfakcję bo właśnie jakoś tak brak kobity u boku

\"jak wiadomo, zamknięte samonapędzające się koło trudno przerwać, podobnie jak w fizyce lub chemii do zapoczątkowania reakcji potrzeba ogromnych ilości energii a potem już się samo toczy\" Wniosek błędny Nie trzeba. Widziałeś np. lawinę ? Rozpalałeś ognisko jedną zapałką ? Wiesz jak działa zapalnik bomby ? Wiesz, co to jest katalizator ? Udało Ci się zaintrygować dziewczynę jednym spojrzeniem, jednym słowem ? Z tym ostatnim możesz mieć najtrudniej - nie każdy może ;)

Gość atmo może
? (pytanie retoryczne) :)

Gość atmmo
Do lawiny potrzeba całej masy śniegu. Na ognisko potrzeba drewna. Żeby zapalnik zadziałał musi być też bomba. Jeśli wiesz co to jest katalizator, to wiesz, że nie zadziała bez odpowiednich materiałów. Zaintrygowanie dziewczyny spojrzeniem gdy nie ma się pieniędzy, pewności siebie i wyglada paskudnie jest jak rozpalanie ogniska bez drewna, lawina bez śniegu i bomba bez materiału wybuchowego.