beata1939 0 Napisano Listopad 4, 2007 mam cerę mieszaną z tendencja do przesuszeń oraz wrażliwą ,zaczerwienienia na nosku i skórki , używalam już chyba wsztstkiego .....kto mi doradzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka Napisano Listopad 4, 2007 najnowszy maybelline ten z baza jest super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pain au chocolat 0 Napisano Listopad 5, 2007 ja uzywam albo recover rimella ladnie rozswietla i raczej nie wysusza ale kryje srednio na wieksze wyjscia dermablend bardzooo dobrze kryjacy idluugoo sie trzymaaa naprawde i teaz nie wysusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mc_czarnulka Napisano Listopad 5, 2007 avon warmest beige http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5660981 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość revlon colorstay jest swietny Napisano Listopad 5, 2007 FOND DE TEINT ukrywa wszystkie niedoskonalsci i nadaje sie do cery mieszanej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kromółóww Napisano Listopad 5, 2007 vichy dermablend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleńkie cudo 0 Napisano Listopad 5, 2007 recover z rimmela jest boski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donna leng 0 Napisano Listopad 5, 2007 VICHY aera teint- matujacy do cery mieszanej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach