Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabezpieczona od dziś

CILEST wasze opinie

Polecane posty

dziewczyny napiszcie prosze jakie jest wasze zdanie na temat tych tabletek. są to moje pierwsze tabletki anty. chciałabym wiedzieć jak sie po nich czułyście, czy któraś pomimo zażywania tych tabletek zaszła w ciążę.

Ja biore cilest od 9 miesiecy. Na poczatku mialam plamienia ale to normalne jak sie zaczyna brac tabletki, i przytylam 3-4 kg. W sumie to niewiem dlaczego. Czy dlatego ze cilest zatrzymuje wode w organizmie czy dlatego ze wiecej jadlam, co tez zauwazylam. Ale plusem jest to ze poprawila mi cera, nie mam zadnych pryszczy itp A waga juz utrzymuje sie w normie. Choc tych kilogramow nie stracilam. Czuje sie dobrze i nie narzekam. W ciaze nie zaszlam, choc duzo slyszalam o wpadkach ale osobiscie w nie nie wierze. Wpadki sa skutkiem nieregularnego brania.

a powiedz mi w jakich godzinach bierzesz??

Ja biore po 21. Okolo 21.15-21.30. Slyszalam ze to najlepsza pora zeby brac przed snem zeby przeczekac ewentualne skutki uboczne w pierwszych miesiacach stosowania, takie jak nudnosci czy zawroty glowy, ktore potem ustepuja.

mhm ja się przymierzałam do porannego brania ale chyba z tego zrezygnuję i będe brała wieczorem dzięki za odpowiedź:D