Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjkhdslufihf

który dzień???

Polecane posty

Gość fjkhdslufihf

mam regularne okresy z tym ze pierwszy dzień to w sumie nie okres. śluz zabarwiony krwią. kolejny to już żywa krew. w który dzień przyjąć pierwszą tabletkę anty???

Gość fjkhdslufihf
to znaczy?? dodatkowo??

ile dni masz cykl?ja mam zawsze w poniedzialek pierwszy dzien okresu i trwa mi do soboty.28dni i tym mam znowu.czyli zawsze bierzesz tabletkę w poniedzialek bo to pierwszy dzien cyklu.nawet jak niema krwi

Gość fjkhdslufihf
no 28 chociaz ostatnio byla i 29

ale ona chce dopiero zacząć branie, więc musi wziąć w pierwszy dzień okresu.jeżeli nie jesteś pewna czy ten śluz to już pierwszy dzień to zaczekaj aż się rozkręci.podam przykład: słuz wystąpi w poniedziałek, zauważysz go ok 15 to na przyjęcie tabletki masz czas do wtorku do 15.do tego czasu powinno się wszystko rozkręcić. jeżeli nie i nadal nie wiesz tyo weźpigułkę we wtorek i przez 7 dni używajcie dodatkowo gumki. wtedy będzie najbezpieczniej.

Gość do izza00
dziewczyno ile ty masz lat?:O po co głupoty wypisujesz i wprowadzasz dziewczynę w błąd?:O

i tak poza tym to o jakim cyklu piszesz jak bierzesz tabletki? podczas brania antyków nie masz cyklu! nie masz miesiączki tylko krwawienie wywoływane sztucznie spadkiem poziomu hormonów, nie masz owulacji. więc nie ma tu mowy o cyklu.

no to ok :) oj chyba się nie wyspałam jeszcze i nie widzę nicków :) czas znów się położy. a zna ktoścoś dobrego na przeziębienie? bo znów umieram. to tak przy okazji pytam.