Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasmii

Krora miala Araba?

Polecane posty

Gość jasmii

Ciekawi mnie jacy sa w lozku. Slyszalam ze swietni z nich kochankowie a tymczasem ja sie na jednym zawiodlam. jak na Sylwestra: 3...2 ups- w nastepnym roku sie postaramy. No to jak z tym jest? podobno obrzezani moga dluzej...

Gość dorota_rabczewska
jasne, że mogą dłuzej hahahahahahaha i w ogle maja większe kutasy niz europejczycy, a to dlatego, że wśód narodów arabskich przekazywana jest z pokolenia na pokolenie technika wydłużania penisa hahahahahahahahhaha sama bym chętnie poszła z takim arabem

Gość laski_laski
A my nie miałyśmy jeszcze Araba, bo takie tylko w cenionych stadninach mają, ale z kucykiem ochoczo rypiemy sie ile wlezie!

Gość jasmii
wiecie co najgorszy nie był nieudany sex... on mi później kazał się wysadzić w metrze

Gość Zona Araba
Ja mialam Araba. :) Kochankiem jest super,a mezem jeszcze lepszym.I ten temperament...

Gość Zona Araba
Tzn precyzując - on miał mnie i brał na zmianę z wielbłądem ...oni uwielbiają zapinać wielbłądy

Gość zona araba
Kurdowie to nie Arabowie, ja ich nie znosze, sa tak falszywi i zaklamani... ten chory post o wielbladzie to oczywiscie nie ja pisalam,to byl podszyw.

Gość zona araba
wiedziałam ze polaczki som głupie, ale nie myslała ze az tak bardzo

Gość zona araba
som som - pamitam jak u nos siem godo po arpsku to szyscy mowiom poprawnie a u was ortogrofia na baker

Gość elvirkaaaa
Ej ,dziewczyny dziewczyny.. jesteście głupie jak but!!! cóż , a na to nie ma niestety lekarstwa :-( To tak jakby jakiś facet napisał(np.) hej chłopaki był któryś z rudowłosą dziewczyną bo słyszałem ,że maja wieeeeeelkie cipy i przez to są super do ruchania!! Zastanówcie się najpierw co chcecie napisać,żeby się nie osmieszać nawet anonimowo!!! bo sama jestem kobietą i wstyd mi za takie posty:-(

Gość zona araba
ale chamskie podszywy.ludzie,wstyd! jak tak mozna? :) skad w was tyle ciemnoty?

Gość dominika uk
mialam araba, ktory mnie pobil gdy spotkalam sie z kolega po pracy w Pizza Hut. 3 dni spedzilam w szpitalu :O Zostal aresztowany , ale go wypuscili . Teraz mi grozi P.S. mieszkam w UK

Gość anja.s
24 Shałaal 1428 H. - to jest poprawna data dzisiejszego dnia niedouczony ignorancie

Gość zona araba
polskie głąby - nawet daty nie umiecie poprawnie obliczyć!!!!

Gość 2 razy - porażka
ech.. puszę serio - są zajebiscie przystojni niektórzy, ta tajemnicza, mroczna uroda.. podoba mi sie taki jeden, ale już go więcej nie zobaczę raczej.. kurczaki, czuję, że byłoby nawet fajnie.. w sumie facet inteligenty, kulturalny, zabawny, ideał.. nie myślę stereotypowo, nie każdy Arab to gnój

Gość 2 razy - porażka
piszę ;-) egzotyka mnie kręci akurat

Gość zona araba
zostanieta ukarani za te teksty

Gość 2 razy - porażka
e tam niech ktoś poważnie coś napisze o swoich doświadczeniach.. ja tam jestem ciekawa

Gość 2 razy - porażka
tej, serio? no to odpada..

Gość zona araba
ja napisalam powaznie ale podszywy robia swoje.czemu ludzie sa tak glupi?

Gość =p=
mialam araba..... wiec powiem tak LENIUCHYYYY w lozku, tylko leza i czekaja az laska zacznie wywijac, chca tylko tego aby im bylo dobrze , przyjemnosc dla dziewczyny sie nie liczy!!!!!!!!!!

Gość szkoda ze pokasowali
wpisy swinskie, teraz zrobilo sie mdle

Gość ARABUSKA
Z ARABUSEM JEST SUPER , NAJPIWER CIEBIE WALI W DUPE AZ CI ŁZY Z BOLU CIEKNA A POTEM 3 RAZY GWAŁT POTEM KOPNIAKI PO TWARZY ABYS WIEDZIAL ZE JESTES ZWIERZAKIEM \BEZ DUSZY I POTEM ZAMYKA CIEBIE W KLATCE aRABUSY SA NAJLEPSZE !

Gość kochanka87
ja spałam z arabem i powiem ze to byl moj najlepszy partner w łózku.......... nadal od czasu do czasu się spotykamy :)

Gość kochanka87
tyklko na koncu mnie styrasznie zbil po mordzie bo nie chcialam wejśc po wsszystkim do klatki, on cos mowil ze koran tak kaze ale myslalam ze to tylko taka gra wstepna :(

Gość jghj
no i czemu wywaliliscie moj post? Co mam napisac? Ze dobrze robia? Tylko takie posty sa akceptowane?

Gość mieszkanka Europy
Mieszkam w wielkim mieście gdzie widuje się ludzi wszelkich narodowości i koloru skóry. W mojej dzielnicy aż roi się od muslimów no i oczywiście Polaków. No i nie mogę pojąc tego zachwytu naszych pań (szczególnie młodych) nad tymi śniadymi facetami. Bo ja tak ich widzę: Faceci odpicowani, włoski wysmarowane brylantyną czy czymś podobnym często w białych spodniach, obwieszeni złotem a obok nich kobiety zakutane od stóp do głów najczęściej na czarno. Polki mają wielkie powodzenie u tych facetów (nawet stare i grube), tylko nie wiem czy wiara im nakazuje przelecieć chrześcijanki :) czy może te ich kobiety są tak beznadziejne w łóżku że szukają odmiany. Oni potrafią bardzo słodko nawijać żeby poderwać babkę, nawet znają kilka polskich słów, więc niektóre dają się nabrać. Dla mnie oni są obleśni i jakoś mi wyglądają jak pedały. Zresztą słyszałam że sporo z nich właśnie kocha inaczej ;) Mój apel do Polek: Weźcie się za Polaków! Nie ma jak polski chłopak! Mam męża Polaka więc wiem co mówię.

czy taki arab, ktoremu wmawiaja ze jak zginie za wiare, to po smierci dostanie w raju 77 dziewic, wszyscy niewierni czyli my, ktorzy zgina razem z nim beda mu sluzyc po smierci. ma ochote zyc ti i teraz. Po co, taki raj go czeka. Najsmutniejsze jest to ze slowo dziewica, brzmi tak samo jak rodzynek, czyli czeka ich 77 rodzynkow i gnicie na wolnym powietrzu jak te muzulmanskie czeczenki po zamachu w Moskwie.