Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może kiedys będzie

ludzie którzy potępiają

Polecane posty

Gość może kiedys będzie

często jest tak, ze ktoś pisze na kafeterii ze robi/zrobił coś, i zaraz rzuca się na niego stado "prawych i uczciwych" którzy mieszają go z błotem, bo jego czyn np nie godzi się z ich poglądami. skąd w nas tyle nienawisci i złej woli?. aż mnie to przeraża, nieraz jak np dziewczyna o coś pyta to zaraz sypią się na nią słowa: ty głupia kyrwo, suko dziwko, nie zasługujesz.., jesteś taka owaka... Czy naprawdę tacy ludzie uwazają swoje postępowanie za słuszne? przecież takie plucie nienawiscią jest destrukcyjne. naprawdę przeraza mnie że żyjemy w takim społeczenstwie... może to tylko domena Polaków? za granicą nigdy nie spotkałam się z czymś takim. Czy tacy ludzie, zakładam ze są wierzacy, naprawdę wierza ze za taką nienawisć i pogardę do człowieka zostaną zbawieni, bo mają "słuszne i swięte cele" ? cieszę się ze nie jestem taka ale aż przykro mi patrzeć na takie sytuacje.

Gość no niestety
sa tacy ludzie ktorzy obrazaja. Co innego kiedy ktos wyrazi swoja opinie, swoje zdanie na dany temat nawet przeciwne od zdania osoby ktora to "cos" zrobila. Jednak obelgi nie są na miejscu.

Gość może kiedys będzie
i jeszcze widzę ze często "kopią leżącego". ktoś ma problem, prosi o pomoc i zawsze znajdzie się chmara takich co wejdą na temat żeby tylko jeszcze ta osobę dobić. wiadomo- jesteśmy tu po części anonimowi, ale jak pomyślę ze na ulicy mijam takich ludzi co przesiadują na forum i przelewają swą nienawisc.. myśle ze tacy ludzie mają jakieś ubytki w inteligencji.