Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izzzaaa

MASAZ eRotyczNy

Polecane posty

Gość izzzaaa

jaj dlugo możecie silnie pocierac głowjke penisa, podkreślam że ja mocno zaciskam raczki na glowce jego peniska i on wytrzymuje maks 1 min a potem ma silny orgazm. najpierw sobie duzo oliwki na dłonie polewam , rozprowadzam po cał\ych dloniach potem mocno je zaciskam na jego głowce i natych ruchach w doł/gore sie koncentruje. Moimi palcami wskazujacymi i kciukami tworze bardzi ciasna szczelinkke i najladajac mu lapki na glowke czlonka tak wciskam go w gore i dol. Kazdy facet mogl wytrzymac 1min nie dłuzej czy to normalne ze tak krotko ??

Gość w sumie główka
jest najwrażliwsza częścia peniska

Gość izzzaaa
ale ja tylko chcialam wiedziec czy to moze nie jest przedwczesny wytrysk i tyle. czy taki czas jest normalny ?? moze on ma przedwczesny wytrysk

Gość izzzaaa
taki jhest zakres ?? co to za bzdura ?

Gość izzzaaa
A jak robie taki masaz mojemu owczarkowi to mi tryska juz po 10 sekundach, a ja bym sobie chciala jeszcze possac :?

Gość sssexa
no ja tez tak mam ze swoim ze dluzej niz około 1min nie wytrzyma jak mu pocieram główke i zaraz dochodzi

Gość TAKI CZAS TO RACZEJ
normalne

Gość WISKAA
tez mysle ze to chyba normalne ze główka penisa tak szybko reaguje na stymulacje

Gość różniebywa
mój obecny facet przy takiej stymulacji dochodzi czasem tak długo, że aż mnie ręka boli od tych ruchów