ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Listopad 5, 2007 wyszły kiepsko :( cholera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaszmiroejikbvjfbdj Napisano Listopad 5, 2007 ale co konkretnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nefrytowakotka 0 Napisano Listopad 5, 2007 Tzn? Nie martw się:) będzie lepiej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Listopad 5, 2007 właściwie jeszcze nic konkretnie, powtórzyć trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smukla dziewica Napisano Listopad 5, 2007 wyniki mówią że mam stulejkę z dystansem...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psychiczna tortura 0 Napisano Listopad 5, 2007 nie ma tego zlego. ludziom na calym swiecie codziennie amputuja konczyny, nie boj zaby;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Listopad 5, 2007 podszyw, nie mam nastroju, więc psychiczna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Listopad 5, 2007 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psychiczna tortura 0 Napisano Listopad 5, 2007 a jakie badania robilas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Listopad 5, 2007 ob, morfologia, mocz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Listopad 5, 2007 mleko...morfologie to i ja mam do kitu:o pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Listopad 5, 2007 e tam, ale ja miałam odwiecznie problemy zdrowotne i nie chcę, powtórki z rozrywki :( aż mnie migrena złapała :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psychiczna tortura 0 Napisano Listopad 5, 2007 czyli podstawowe. kobieto, polowa naszego spoleczentwa to chodzace wraki, ja cale zycie mialam problemy z morfologia, anemie, a chodze i zyje, lykam jakies prochy i pije duzo czerwonego wina w imie zasady - chcesz byc zdrowy - lecz sie sam;) dobrze bedzie, nie panikuj, no cos ty!podkujesz sie jakimis tabsami i za dwa miesiace bedziesz jak nowa;) glowa do gory;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Listopad 5, 2007 ech, wy nic nie rozumiecie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozumiemy Napisano Listopad 5, 2007 bialaczka? rak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Listopad 5, 2007 :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a skąd Napisano Listopad 5, 2007 mamy wiedzieć i rozumiec ? ja mam też hujowe i co zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozumiemy Napisano Listopad 5, 2007 mialas juz cos z tego i moga byc przerzuty czy tez masz ciagle nieprecyzyjne diagnozy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Listopad 5, 2007 diagnozę miałam jedną, bez przerzutów, bo to nie rak. remisja była, ale dawno, dawno temu... i znowu powtórka z rozrywki? przepraszam, ale muszę trochę poprzeklinać... kurwa mać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozumiemy Napisano Listopad 5, 2007 a przeklinaj takie to zycie do dupy raczej boisz sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Listopad 5, 2007 mleko trzymaj sie... mam nadzieje ,ze sobie z nas nie kpisz...bo to nie jest temat do zartów:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moje tez wyszly kiepsko Napisano Listopad 5, 2007 ale jak wyniki zle wyszly to tez mozna jakies wnioski wyciagnac. Tak mowi moj promotor ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Listopad 5, 2007 boję :( wszystko mi się teraz wali. przyjaciółka chora, dobrze, że to nic poważnego się okazało, mi wyniki spieprzyły najbliższy tydzień :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Listopad 5, 2007 lubiśka w tej chwili nie mam powodów do kpin... jak uda mi się podłączyć skaner, przeskanuje wyniki badań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ariane84 0 Napisano Listopad 5, 2007 trzymaj sie mam nadzieje ze poprawi Ci sie zdrowie i nie bedzie nic poważnego z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Listopad 5, 2007 mleko..ja od prawie dwoch lat...przezywam podobny koszmar do twojego...co kwartał...:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a konkretnie na co Napisano Listopad 5, 2007 wczesniej chorowalas?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Listopad 5, 2007 Ale wnikacie w czyjeś sprawy... ważne że wyszło źle a nie na co chorowała!! Nie martw się na zapas..... Trza być optymistą!! pozdrawiam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Listopad 5, 2007 a co się dzieje? ja dobre 8 lat temu uzyskałam remisję i lekarze sugerowali już raczej całkowite wyleczenie, ale badania trzeba było wykonywać, jak już człowiek zapomni, to los musi przypomnieć. Mam nadzieję, że wyniki to nie nawrót. Chociaż ostatnio źle się czuję. To chyba kwestia stresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Listopad 5, 2007 Ogórek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach