Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

czy patyczaki mogą pogryżć czterolatka?

Polecane posty

Chcę kupić synkowi patyczaki do zabawy zeby zajął sie czymś żywym i miał kontakt z naturą. Myslę o patyczakach bo są niedrogie i można je dzieki temu często wymieniac jakby maluszek je uszkodził. Obawiam sie tylko czy nie pogryza malucha, macie patycvzaki poradzcie :)

Gość ja bym skoczył*
:classic_cool:🖐️

Gość mezopotamia
pogryza, one maja jad. jak sie wkurza to moze zginąć twoj bachor

Gość Soboń...
nie mogą, ale czterolatek może je pogryźć, a że chrupią w zębach to się może bachor przerazić :O

Gość ja bym skoczył*
nowy trend: karmię dziecko patyczakami:classic_cool:🖐️

jak chcesz żeby miał dobry kontakt z naturą; puść go gołego na łąke niech sobie pohasa :classic_cool:

Fajnie, że kupujesz dziecku zwierzątko, które łatwo wymienić, gdy je uszkodzi :o Patyczaki nie gryzą, ale są bardzo delikatne i nie nadają się dla czterolatka, tym bardziej, jeśli rozważa się ich \"uszkodzenie\" :o

Cholera, przestańcie lać wodę na jej młyn głupoty ;) Hybryda jedna...

gratuluje rozumku....jak mozna kupowac z mysla o tym ze sie wymieni

mądra wielce, a ty kupujesz sobie komórke na cał zycie czy wymieniasz?... nie kompromituj się dziołcho :(

Gość myshkaaa...
Ale masz problem - jeśli nawet pogryza dziecko "można je bez problemuy wymienić na nowe". Produkcja dzieci jest BARDZO niedroga..

to sa żywe stworzenia, jak chcesz zeby sie bawil to kup mu zabawke a nie żywe stworzenie ograniczona osobo

Gość myshkaaa...
"a ty kupujesz sobie komórke na cał zycie czy wymieniasz?... " -->> zasadniczo patyczaki są żywymi istotami, więc porównanie z rzeczą martwą jest trochę nie na temat

zasadniczo jest na temat bo i jedno i drugie jest...prawda? głupie dorady schowajcie sobie w kołnierz

Gość myshkaaa...
Co 'i jedno i drugie jest' ?? NIe widzisz różnicy między zwierzęciem, małym bo małym, ale ŻYWYM, a rzeczą, która nie czuje bólu?

ehh co za ludzie :O miałam kiedyś patyczaki, są bardzo delikatne i trzeba o nie dbać, codziennie zraszać, żeby nie \'wyschły\'... to nie zabaweczka dla rozpieszczonego dziecka i ograniczonej mamusi, którą można łatwo i bez problemu wymienić jak się \'zepsuje\' :O

Gość fascynujące
ja bym ci chętnie podarowała stado kleszczy, podobno świetnie robią na cerę

Gość oranzada a co to sa
"dorady" :D

Gość weźcie do cholery
są takie ryby z tego co pamiętam - dorady

Ty Oranzadka, ja proponuje schowaj sobie najpierw swoje durne pytanie do kieszeni, to nie bedziesz musiala czytac glupich odpowiedzi. Czy psa tez wyrzucasz jak sie znudzi??? I zwierzeta to nie ZABAWKI! :O:O:O:O

Ludzie dajcie spokój, oranżadka to klasyczny tzw. troll forumowy - zakłada takich durnych tematów na pęczki tylko po to żeby narobić zamieszania. Nie zorientowaliście się jeszcze? PS: Poza tym oranżadka jest złodziejką stopek :P

Gość rumcjas i
ja piotle ale wy jestescie durni laska was wkreca a wy sie oburzacie czy patyczaki moga pogryzc czterolatka hahahahahahha

Aaaa to co innego:) Oranzadka zwracam honor:) Kup patyczaki, a jak sie polamia to kameleona:D

No ale po co zakłada..chyba tylko po to aby mnie tym pytaniem zdenerwować...jak można kupić zwierzę nie myśląc o tym że to jest istota żywa a nie zabawka która jak sie zepsuje to się wyrzuci..och...poniosło mnie...