Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

czy patyczaki mogą pogryżć czterolatka?

Polecane posty

Gość hmmmk
no to dalas sie wkrecic :D kazdy tu zna oranzadke i jej glupie prowokacje ;)

nawet mnie prowokacje denerwują...a tą panią czytam od jakiegoś czasu..lecz zdania swojego nie dodawałam...dzisiaj mnie poniosło..niech się głupia cieszy że mnie sprowokowała

najlepiej kup od razu kilka zapasowych ... jak cos to powymieniasz cale, albo zepsute czesci ...

Gość wifigdansk
może pomyliło ci się z patyczkami,takimi co leżą na dworze... takie mozesz kupic dziecku,ba nawet nazbierac za darmo i dziecko bedzie miało zabawkę. nie znam tej pani-pierwszy raz ją widze ale od razu wierzę na słowo tym,ktorzy pisza ze to dyżurna prowokatorka. gdyby była "żywą kobietą z krwi i kosci" ;) to bym jej odpisała ale skoro jest cyborgiem-to zamilczę ;)

Gość matka poldka
Kupuj patyczaki i sie nie przejmuj. Jak pogryzą czterolatka to się go wymieni. Domy dziecka pełne są czterolatków :P

Gość gość
Zgłosiłem już ten wątek do odpowiednich organów. Tacy "ludzie" jak oranżadka powinni być sterylizowani. Daj bachora jakiemuś pedofilowi, jak bachor umrze albo się zepsuje, to se pedofil wymieni na nowego, przecież nokii tez sobie nie kupujesz na całe życie, ty bezrozumna kre tynko.