Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahahahahaaaa

najbardziej obrzydliwe części ciała facetów

Polecane posty

Gość hahahahahahahaaaa

Gość podobno mojemu kumplowi
kiedyś w szkole kupiły biustonosz soją drogą to miał większe od nich

Gość hahahahahahahaaaa
niektóre grubasy rzeczywiście maja takie cycki fuj

Gość podobno mojemu kumplowi
koleżanki złośliwe...

Gość hahahahahahahaaaa
ivanka rozejrzyj się i zobacz jak malo mężczyzn jest atrakcyjnych na ulicy:( przestali o siebie dbać

Gość hahahahahahahaaaa
a wypominają ciągle kobietom ,a sami..:o

Ja w jednego wpatrzona a Ty mi każesz oglądać innych facetów:O..wiem tylko jedno..tak samo można zaniedbane baby spotkać jak i chłopów..

Gość malo jest przstojniaków
:(

E tam..przystojniaków...wszyscy przystojniacy to zadufane bufony..smarujące gęby kremami przeciwzmarszczowymi

Gość hahahahahahahaaaa
no cholera to zróbmy tak: Polscy faceci nie dbaja o wyglad zewnetrzny , ubieraja sie ... 18.10.2007 16:40 ... byle jak i w ogole........ ~kinga z UK Po prostu ten typ tak ma...ale tak nie do końca.Jest wielu ... 18.10.2007 16:59 ... bardzo zadbanych facetów,chodzących i do dobrego fryzjera,kosmetyczki,na siłownię,uprawiajacych jogging oraz uprawiających rózne sporty.Może ty tak akurat ... ~yyaga Skończę za ciebie tę wypowiedź: ...w ogóle... to ... 18.10.2007 18:21 ... przesadzam i mówię nie na temat. ~jędza A co ma sport do higieny osobistej? Wielu a znaczna ... 18.10.2007 19:44 ... wiekszosc polkskich facetow nie dba o siebie jesli chodzi o higiene osobista. ~qwerty Polacy w ogole maja inna fizjologie i zawsze smierdza ... 18.10.2007 19:46 ... potem.Kobiety tez. ~cross racja! a na dodatek nie lubia sie myc i zmieniac bielizny. 18.10.2007 19:55 ~galant to prawda.Przetłuszczone włosy które nie widziały na oczy ... 18.10.2007 20:04 ... fryzjera od miesięcy,wymiętolone ubranie,które zakładają kilka dni z rzędu nie wspomnę o bieliźnie.Rozpacz bierzę. ~fuj Bo tak go wychowano w domu i takie są ich żony. Jedyny ... 18.10.2007 20:05 ... dzień który jest w ich życiu w miarę normalny to niedziela. Są buty czarne z czubami jest garnitur z białą koszulą , wsiowy bo wsiowy ale jest . Znajdzie się ... ~Piciś Glancuś. Smiac mie sie czesto chce gdy ubieraja sie w niedziele czy ... 18.10.2007 20:18 ... w swieta w garnitury i gdy uwazaja ze tylko wtedy nalezy sie wykapac.Naprawde Polacy to smierdziele a z ta fizjologia to sie zgadza, bo nawet jak sie umyja to ... ~atlas popieram w 100% Polacy to brudasy z gory cacy z dolu ... 18.10.2007 21:19 ... fuuuuuuuujjjjjjj. ~ania Polacy sie dziwnie ubieraja , brak im gustu i ... 18.10.2007 23:33 ... klasy,wszyscy tacy sami eeeh szkoda pisania. ~dorsz Polacy maja krzywe nogi plaskie tylki chodza w tanich ... 18.10.2007 23:50 ... bazarowych dzinsach, szpanuja myslac ze sa wielkimi macho hahahahaha .... ~ola -la

Gość hahahahahahahaaaa
uważam ze to co wkleiłam jest gruba przesada/ich wypowiedzi ale fakt dbać by mogli o siebie bardziej

Gość zdecydowanie moher na plecach
szczególnie jak wyłazi taki z wody na plaży....paw pewny:P

Gość mało mało tych fajnych
😭

Gość hahahahahahahaaaa
lubie zasysać pałki pijakom spod skepu o normalnych facetach niewiele wiem a swoją wiedzę na temat męskiego ciała czerpię z tanich czasopism dla lesbijek nienawidzę tych małpoludów śmierdzących chociaż jak mnie biorą na dziko ale to już inna historia...

Gość hahahahahahahaaaa

Gość hahahahahahahaaaa
bardzo zdolne podszywie ,no powyzywaj się jeszcze:D

Gość nie gadam z transwestytkami
bo czuje niesmak...

Gość hahahahahahahaaaa

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
potępiam!

Gość hahahahahahahaaaa

Gość ło hohoho