Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..Bunia..

Zbliża sie moj pierwszy raz, wiem to i mam obawy...

Polecane posty

Gość Balbina5
JA jeszcze o krwawieniu. A jak leci dużo i np. poplami się pościel? Weim że to jest może śmieszne ale ja jeszcze przed tym magicznym momentem i przejmuje sie takimi "detalami". Czy ból jest duży?

Gość DZIECKO DROGIE PRZECIEŻ
TY NIE MASZ NAWET ELEMENTARNYCH WIADOMOŚCI NA TEMAT SEKSU, A JUŻ CHCESZ SIĘ PIEPRZYĆ ?????? :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość hehe tak tak
najlepiej nazwac dzieckiem i znegowac... dobrze chociaz ze ma kafeterie i zyczliwe osoby, ktorych moze sie dopytac jesli ma jakies watpliwosci, a Ty nie wiem po co sie udzielasz skoro jej nie pomoglas.... balibno jesli chodzi o bol to roznie bywa, niektoe kobniety w ogole nie odczuwaja , natomiast jest czesc kobiet ktora strasznie wspomina swoj pierwszy raz,wlasnie przez ten bol... ale nie martw sie, sprobuj.. a sie przekonasz:)

Gość Balbina5
Dzięki za pomoc i życzliwość. Człowiek się pyta, bo nie wie a kto pyta nie błądzi. Niewiele wiem o tych sprawach, nie odrazu każdy był taki mądry i wszechwiedzący. Jestem jeszcze "przed"i droga raczej daleko do "po". Fajnie, ze sa jeszcze takie osoby, które chcą człowiekowi pomóc i podzielić się swoją wiedzą. Dzięki :)

Mialam tyle samo lat co Ty, gdy mialam swoj pierwszy raz i nie moge uwierzyc, ze sie krepujesz. Ja po prostu bym nie wytrzymala zeby nie zchrupac mojego misia :) Wiecej luzu!!!

Gość ..bunia..
Dziekuje wszystkim wyrozumiałym :) Ale to jak to jest z sexem podczas okresu?

Gość ..bunia..
podnosze ;)

Gość wwwwikkkaaa
mysle ze sex podczas okresu jest nie za fajny. wejscie do pochwy i scianki pochwy sa wtedy mocno uwrazliwione i moze dosjc do urazu mechanicznego. Lub otarc. dlaczego chcesz sie kochac podczas okresu???

Gość lllllllllllllllllllllllllllll
ja z narzeczonym kochamy się również w czasie seksu tylko wtedy robimy to w wannie. Jemu wogóle nie przeszkadza to raz nawet miał ogromną ochotę lizać myszke co prawda była już końcówka okresu ale też mu nie przeszkadzało

a Ty uważam że nie powinnaś brać się za coś o czym nie masz pojęcia bo jakbyś była gotowa nie bałabyś się. Ja nie bałam sie kiedy przyszedł ten właściwy moment. Też brałam tabletki ale odkąd mam narzeczonego i się pobieramy przestałam je brać i się cieszę nie truje się już .

Gość kochanie się w czasie seksu
to musi być nezła jazda:P

sorka w czasie okresu miało być:)