Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..Bunia..

Zbliża sie moj pierwszy raz, wiem to i mam obawy...

Polecane posty

Gość ..Bunia..

A raczej boje sie.. Ciąży i wogóle :( Wiem ze sa zabezpieczenia. Słyszłam ze za pierwszym razem jest male ryzyko wpadki czy to prawda? Kolejna sprawa jest taka że jakos sie krępuje tego :( Było juz wczesniej - petting i te sprawy ale jakos krepuje sie sexu :( Pewnie kazda z was tak miala na początku :)

a ile masz lat, bo po wypowiedzi mam obawy,ze mało. Za pierwszym razem jest takie samo ryzyko wpadki jak i za każdym razem o ile sie nie zabezpieczasz.

Gość ..Bunia..
mam 18 lat, chłopakiem tym jestem 2,5 roku i czuje ze jestem juz na to gotowa. Wiem że MUSIMY sie zabezpieczyć.

moja kolezanka jak miała 15 lat to sie kochała z zabezpieczeniem (prezerwatywa)i dzisiaj ma śliczną (miesieczna Weronisie chodzi ze mna do klasy do 2liceum!wiec wszystko jest mozliwe i to był jej pierwszy i ostatni raz bo chłopak ja zostawił!!sukinsyn jeban

To zaczekaj,a nie rob tego na sile.To ma byc wyjatkowe przezycie,a nie strach i panika...Takie rzeczy zdarzaja sie tylko raz w zyciu ;) To moze partner nie ten.... skoro tak sie obawiasz

ja mam 18lat i pierwszy raz kochałam sie całkiem niedawno i bez zabezpieczenia i wszystko ok teraz używam tabletek(z tego co pisałam wczesniej to rok nie zdałam dlatego chodze z młodszą od siebie do klasy jakby ktos zwrócił na to uwage)

Gość ..Bunia..
Jesli chodzi o partnera to wiem że to TEN. My myślimy o prezerwatywie i podczas wytrysku wyjscie z pochwy

2,5 roku? Sporo czekalas:) To zrob cos takiego aby ten dzien byl niezapomniany...Moze jakas kolacja we dwoje...winko...Walnij se kielicha na odwage ;) Zabezpiecz sie i nie martw sie dziewuszko ;)

Gość ..Bunia..
Moze to glupie ale boje sie widoku jego małego.. heh wiem że to was pewnie rozbawi ;p Ale ja najchetniej kochalabym sie przy zgaszonym świetle...

Gość dietowiczkaNapalona
jeśli użyjesz durex+ patentex oval, to nie ma totalnei się czego bać. Sama miaąłm niedawno swój pierwszy raz, i też się bardzo bałam , ale teraz zrozumiałam, że nie można tak zajść:) I bać się też czego nei było, zawsze dużo hałasu o nic:)

Jesli tak bardzo sie obawiasz to kup sobie dodatkowo globulki...Sa bez recepty.I nikt z nikad wychodzic nie bedzie musial ;)

Gość ..Bunia..
tak czekalam bo chce miec pewnosc ze zrobie to z własciwym chłopakiem

Gość przepraszam ale slowa
"podczas wytrysku wyjscie z pochwy" brzmia bardzo nieromantycznie. Jakbys sie przygotowywala do koniecznego zabiegu ginekologicznego. Wydaje mi sie ze jeszcze nie nadszedł twój czas - to nie ucieknie, jesli to TEN

Heh no jesli jesli wstydzisz czy cos to zgascie swiatlo...Albo moze jakas mala lampka ...Albo swieczka tak dla nastroju ;)

Gość przy pierwszym razie mozna
zajsc w ciaze tak jak przy kazdym innym. najlepiej idz do ginekologa po tabletki i do tego prezerwatywa wtedy nie powinnas zajsc. mozecie dalej uprawiac petting az oswoisz sie z jego cialem. napewno go kochasz itd., ale jak kazda dziewczyna masz obawy, bo Polacy maja jeszcze ciezkie podejscie do seksu. jesli jestes pewna, ze to odpowiedni facet to daj sie poniesc chwili z reszta pewnie to i tak zbyt dlugo nie potrwa hehe

Gość ..Bunia..
wyjscie z pochwy - chodzilo o to zeby bylo jeszcze bezpieczniej.

Gość ..Bunia..
dlaczego za dlugo nie potrwa?

Gość To proste...
Bunia ile lat ma twój chlopak ??? Nie potrwa długo bo szybko się chłopaczek spuści,bo wygłodniały...

Gość mimbla1987
A ile kosztuje ta globulka? jaki daje efekt?

Gość ..Bunia..
Ma 19 lat. No moze i masz racje, moze bedzie tak na początku ale potem mam nadzieje ze bedzie umial dłuzej wytrzymac

Gość skoro sie boisz
to znaczy ze jeszcze do tego nie dojrzalas, na taka chwile sie czeka by byla wyjatkowa, a moze to tylko takie gadanie

Gość To proste...
Buniu pewnie,że póxniej dłużej wytrzyma...tylko teraz musisz go zrozumieć,był długo długo w poście...

Gość ..Bunia..
zrozumiem to ;) mam ndzieje ze szybko przyjdzie mu dłuzej wytrzymac ;d

Gość danis
jak się zabezpieczysz to nic złego sie nie przydarzy, kochanie w zupełnej ciemności jest smutne

Gość To proste...
Buniu to może jakies malutkie swiatełko pod postacią świeczki...to działa i jest niezwykle romantycznie...

Gość ..Bunia..
Tak, świeczka moze byc :) Nawet bym chciala tylko to bedzie u niego i nie wiem jak to przygotuje

Gość REALISTKA zawsze i wszedzie
Taki wyposzczony to on na pewno nie jest, bo chlopcy w tym wieku wala sobie konia dosyc czesto...

Gość Balbina5
CZy leci krew podczas pierwszego razu?

Gość REALISTKA zawsze i wszedzie
nie zawsze.

Gość ..Bunia..
A jest to prawda ze podczas okresu jest 100% pewnosci że sie nie wpadnie?