Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawna forumowiczkaaaaaaaaaa

isc na ten pólmetek czy nie ?

Polecane posty

do jutra mam kase zapłacic szłabym sama nie mam sie wco ubrac :(

Gość kicam sobie
a to szkola srednia?

ja zaluje ze poszlam z kims na pometek:o sama bym sie lepiej bawila:P uwierz mi ze isc na pometek samomeu to nic takiego bot o wsumie zwykla dyskoteke jak masz fajna paczke to bedziesz sie bawila zajebiscie a stroic sie na takie cos to tez glupotaa wiem z dowswiadczenia:D

ale wiesz Ty Arine najlepiej ze ja nie mam sie w co ubrac naprawde kiecki na ramiączka odpadaja :( po za tym mnie nie lubia w klasie chłopacy nikt ze mna nie zatańczy 😭

Gość Kawusia165
Hej ja nie byłam na półmetku ale byłam na studniówce. Mój półmetek oikzał się jedna wielka popijawą niestety ;( nie polecam.

Gość kicam sobie
no coz ja tez pamietam zarzygane podlogi i ubikacje.....ale ogolnie bylo spoko i tez mysle,ze nawet lepiej isc "bez pary".

kicam sobie -->tak szokła śrdenia nie styty druga klasa :O pain au chocolat --> no tak ale w cos trzeba sie jednak ubrac jakas kiecke a o to chodzi ze nie wymiarowa jeste :( normalnie beczec mi sie chce :(

Kawusia165 --> no własnie popijawa jeszcze dobrze by było gfdybym ja mogła pic 😭 a nie moge Ariane nie szukałam ale nawet jakby to juz nie zdaze zostały dwa tygodnie :( niecałe kicam sobie --> u nas bedzie alkomat wiec moze byc z tym gorzej :O

ja też jestem niewymiarowa, też idę sama, też mam obawy, ale w sumie półmetek w życiu tylko jeden, więc czemu nie iść... Chociażby po to, żeby mieć co wspominać :) mówisz o sukienkach, u nas część dziewczyn idzie po prostu w dżinsach i tunikach... :)

warto isc na polmetek ja bylam ale go niepamietam - wiec tez tak jakby stracilam:P

ja bym nie szedł... no i na żadnym nie byłem :D nie maiłbym pary, nie miałbym się w co ubrać, nie miał bym ochoty oglądać tych ludzi, nie lubię 🖐️ a czy to trzeba jakieś specjalne kreacje na coś takiego?

ale w tym wieku to jeszcze mozna prezentowac sie samemu. :P potem beda klopoty. a np taka studniowka to juz koszt i tu sie mozna zastanowic. Polmetek wiekszy luz- i z kims zatanczysz napewno :P:)

stroj zalezy od tego jak sie umawiacie w klasie- albo elegancko, albo luzno :) znajdziesz cos, spokojnie :)

idz w dzisnach szpilkach i jakims fajnym dyskotekowym topie polmetek to kurde nie jakis ballllllll u mnie dziewczyny tak bbyly a ja glupia w kiecke sie ubralam:o idiotka ze mnie i tyle:o ps mam 153 cm wzrostu wiec jestem niewymiarowym kurduplem is ie tym nie przejmuje:P

nie ma co doprowadzac do takiego stanu, zeby kompleksy braly gore nad zdrowym rozsadkiem :) bedzie dobrze :D

Ja polmetek mam w przyszlym roku, ale wiem ze jest bardzo duzo lasek ktore ida po prostu w spodniach plus jakas bluzka elegancka. Tez to zalezy od tego jaki to rodzaj imprezy sobie wymysliliscie, bo mozna typowo elegancko (faceci garniaki, a kobitki kiecki szpilki itp) albo jak na dyskoteke i wtedy nie ma problemu:) w jaki sposob organizujecie polmetek? bo u nas w szkole jest tradycja ze oficjalnie zaprasza sie nauczycieli (wychowawcow) ale oni wiedza ze maja odmowic.

Ariane sukienki są świetne ale ne na mnie 😭

pain au chocolat --> te zslieczne ale co z tego na mnie wygladałby gorzej niż na wieszaku rycze własnie starzy sie dra mam dosc 😭

nie wierze ze kazda bedzie na Tobie wisieć, napewno wygladalabys slicznie nie panikuj kochana tylko wybierz sie do sklepu albo na necie cos kup i idz szalej a nie tracisz mlodosc na zamartwianie sie:)

u nas jest oficjalnie na sali beda nauczyciele itd faceci w garniakach dziewczyny w szpilkach( 😭 ) i sukienakch jestem zerem zwykła zabawa na któa każdy sie cieszy

wszyscy z klasy ida 😭

to Ty tez idz i baw sie swietnie pomimo wszystkiego co sobie zarzucasz, pozniej bedziesz zalowala ze nie poszlas:)

jestem za chuda i za wyysoka taka pieprzona żyrafa :O