Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawna forumowiczkaaaaaaaaaa

isc na ten pólmetek czy nie ?

Polecane posty

Gość dżizas.
e tam ja nie bylem na polmetku i dobrze. kicha byla poza tym to nie studniowka czy sylwester zeby sie tak stroic

to bym sie chetnie z Toba zamienila wiec spokojnie mozesz sobie ubrac ołowkowa mała czarna elegnacka idealnie bedzie na tobie lezala uwierz mi moze byc z tafty to Cie pogrubi badz taka prosta sukienka ale np w jasnym koloze dla pogrubienia badz kup sobie bombke takie tez pogrubiaja

Gość xxxxxxxxxxxuuuxxxxx
IDŹ!! JA MIA;LAM POLMETEK TYDZIEN TEMU I TEZ ZASTANWAILAM SIE CZY NIE ISC BO NIE CHCIALAM ISC SAMA ALE JEDNAK DZIEWCZYNY MIE NAMOWILY I POSZLAM. DZIEKI BOGU!! BO BYLO SUPER. NAJLEPSZA IMPREZA NA JAKIEJ BYLAM.... OPRUCZ MOJEJ KLASY BYLY JESZCZE DWIE INNE . I BYLO SWIETNIE!!

jestem chudsza i wyższa od tej baby z reklamuy obok :O wiec wygladam trgicznie a nie fajnie :O zerp kształtów zero cycków bede jedynie posmiewiskiem Fioletowo Liliowa -->jak było na pólmetku ?

ok jestes wysoka, nie ma zadnych eleganckich butow na niskim obcasie? wtedy wzrosty sie wyrownaja bo inne dziewczyny pewnie beda mialy wysokie obcasy:) a figure napewno masz swietna takze nie marudz i zacznij przygotowania:D

no ale z jakiego powodu płakałas ? Ty pewnie przynajmniej masz normalna figure ?

buty moze i by jakies były ale sukienka nie mam super figury własciwie nie mam zadnej figury szkapa ze mnie i tyle

zero biustu wielka dupa. ot, fajna figura :o miałam powód bo było mi smutno i samotnie. Tak jakoś odgórnie. Ale idź, nie będziesz siedziała w domu, z klasą się zabawisz.. opłaca się, naprawdę. Mimo wszystko.