Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Timi19

kobiety/dziewczyny zaglądnijcie...

Polecane posty

Gość Timi19
fabiane. nie nie nie tak to miało być. naturalna cera. twarz, bez chemii. niszczenia cery. o to mi chodzi a golenie- prosze bardzo! nie sądze żeby to było szkodliwe, jetsem raczej pewien

Gość Timi19
angolku poczytaj sobie skład! jeśli wiesz coś o biochemii to pewnie rozumiesz....

a mi dermatolog przypisal cala mase masci i tabletek do lykania ( mam problemy z cera) a to sama chemia, nic w tych masciach nie ma naturalnego... i co ja mam zrobic byc naturalna z pryszczami, czy miec gldka cere przez jakas chemie ( nie wspomne o prochach, ktore moga mi zjebac narzady wewnetrzne:P) ha! i co? oczywiscie, ze wybiore te masci, kremy itp. zamias maczania twarzyczki w naparze z rumianku ( czy z czego tam:P)

Gość FABIANE-23
a farbowane włosy ? Bo farbuje i nie wiem co teraz ? Odfarbować czy ściąć na łyso ?

a mi dermatolog przypisal cala mase masci i tabletek do lykania ( mam problemy z cera) a to sama chemia, nic w tych masciach nie ma naturalnego... i co ja mam zrobic byc naturalna z pryszczami, czy miec gldka cere przez jakas chemie ( nie wspomne o prochach, ktore moga mi zjebac narzady wewnetrzne:P) ha! i co? oczywiscie, ze wybiore te masci, kremy itp. zamias maczania twarzyczki w naparze z rumianku ( czy z czego tam:P)

Oj uwierz mi czytam zawsze skład zanim coś kupię. :) Po prostu trzeba rozsądnie dobierać kosmetyki. Teraz na rynku jest taka konkurencja, że firmy kosmetyczne nie mogą pozwolić sobie na to, by w swoich kosmetykach stosować niebezpieczne dla naszego zdrowia substancje. Oczywiście zdarzają się takie przypadki, ale bez przesady, nie generalizuj, że każdy jeden podkład czy krem jest jednym wielkim siedliskiem chemii i źle wpływających na naszą skórę substancji. :)

Gość Timi19
fabiane bez ironii prosze

Gość Timi19
jakkkolwiek , nieszkoliwy zupełnie to każdy nie jest. . . . .. ,,,,,,,,,

Gość hejaheja