Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Timi19

kobiety/dziewczyny zaglądnijcie...

Polecane posty

Gość Timi19

CZeść ;) chciałbym Wam cos powiedziec......... Dziewczyny, czy wy musicie byc zawsze pomalowane? makijaz dla części kobiet jest najważniejsza (i jedyną... częscią 'urody...! naprawde ni tylko ja uważam że o niebo ładniejsza jest kobieta naturalna, z ładną, zadbana cerą i pieknymi włosami...wyspana, usmiechnięta... nie potraficie wyjść z domu bez makijażu (oczywiście nie wszystkie...) a potem , patrząc wieczorem po zmyciu makijażu na swojego faceta nie jesteście troche zawstydzone...? baby!!! ;) czy wiecie ile chemii jets w 'kosmetykach' kolorowych?? a nawiasem mówiąc nie tylko...wwszysteki kosmetyczne cudowne kremy reklamowane szeoko i daleko to jeden wielki SHIT! ( jestem właśnie na pierwszym roku chemii i biotechnologii ;) ) przeciez wasza skóra ochłania chemie! a to kiedyś 'zaprocentuje' ;P dziewczyny, nie bądżcie głupie!naturlnosć jest najpiekniejsza! a jeszcze wazniejszy intelekt...nie wyobrazam sobie malżnstwa z lalą dbającą tylko o wygląd i pustą w środku...jest to mój taki mały apel do mlodych dziewczyn i kobiet, bo panie dojrzałe w celu ukrycia jakichś zmarszczek itp... to mogą;) pozdrawiam!

Gość 2 razy - porażka
możesz mi wierzyc, moja naturalność nie jest piękna, jak byś miała taką cerę jak ja, też byś nie wyszła bez podkładu

Teraz jest jakaś chora moda na nature ;) tak samo jak na kropeczki i balerinki. Nie ma co się przejmować świrami ;) Na \"zakupach\" bodajże jest temat czy mogę założyć kozaki z czubem bo nie wiem czy są jeszcze modne ;)

Gość Timi19
czee 2 razy prażka ;) to o nia zadbaj!............zdrową dietą i naturalnymi kosmetykami...

Gość Timi19
chora moda na nature powiadasz......... natura nie jest modna, natura to jest natura przecież!!!!!!!!! a nawiasem mówiąc, gdzie sie podzialy dobry smak i gust? te baeriny są okropne!i szpiczaste buty ..no comment

Haha ja się uwielbiam malować. :p Moze to i wada, ale ja już tak mam. :D Nie jestem tapeciarą nie myślcie sobie. :) Po prostu oko musze mieć zawsze umalowane. Podkładu też używam. Wszystko jest dla ludzi w rozsądnych ilościach. ;)

natura? ta zasrana natura zrobiła mi psikusa, że przez cały rok muszę używac kremów z bardzo wysokim filtrem.

Gość Timi19
a jak sądzicie, jak daaaaaaaaaaaaaaaawno temu kobiety to robiły że były piękne? na waszym miejscu szkoda mi by było kasy... piekna cera nie potrzebuje zdobień! asni kremu cudocostam. bo... najlepsze sa oleje roślinne!!!!!!! szkoda ze tak mało osob o tym wie.. a oko...... mozna sobie zrobić hennę. facet jestem . ale coś tam wiem ! ;P ;))

Gość Timi19
krem z filtrem- prosze bardzo;P to nie jest makijaż. a zwracam sie wyrażnie napisałem; do młodych dziewczyni młodych kobiet!!

Gość 2 razy - porażka
myślisz, że nie dbam? odżywaniam sie zdrowo, piję ziółka, łyak witaminy, minerały, stosuję kosmetyki apteczne, po prosto\u od wielu lat mam brzydką cerę, wypryski, blada, błyszczy się, czerwieni itd

Gość FABIANE-23
hi hi hi :) chlopiec ma problem :) na erotycznym widziałam kilka, które się nie depilują, może tam zajrzysz i zapoznasz koleżanki ? Tutaj niestety same tapeciary :)

Timi19 bez przesady... :O Ty myślisz że żyjemy w średniowieczu? Kobiety od dawna używają różnego rodzaju kosmetyków. Spadłeś z księżyca czy co? Oooo matko...

Gość Timi19
tak torturo , może zle sie wyraziłem bądż nie zrozumiałaś. Miałem na mysli to , że p co mlode niszczą sobie cerę? pozdrawiam baby ;P

Gość FABIANE-23
naturalne nie ogolone nogi też cię kręcą czy tylko paszki ?

Gość candywoman
ja sie nie maluję po pierwsze nie mam czasu po drugie nie umiem;) jak wychodzę z domu to muskam sie jedynie pudrem w kamieniu żeby się nie "świecić" i uzywam pomadki nawilzającej jestem naturalna i co? nie widzę tych tłumów adoratorów padajacycj z zachwytu na widok mojej naturalnej urody;) natomiast moja kolezanka, która nie szczedzi sobie upiększaczy ma powodzenie i cóż?

Gość Timi19
a poczytajcie sobie składy kosmetyków

Gość FABIANE-23
Bo natura się nie podoba :) zawsze facet obejrzy się za fajnie ubraną umalowaną a nie naturalną to oczywiste :) W ogóle myślę, że pisze to jakaś dziewczyna, żeby przekonać sama siebie do swojej "natury" hmmm może też innych

Gość candywoman
"a jak sądzicie, jak daaaaaaaaaaaaaaaawno temu kobiety to robiły że były piękne?" w Starozytności uzywały węgla do oczu a w Średniowieczu zwykłej mąki żeby wybielić skórę i co mój drogi? to było dopiero zdrowe nie wyjeżdżaj z tym jak to naturalne jest piękne, bo z kazda naturalna dziewczyna wygra ta, która podkresli oko czy musnie twarz pudrem to wyostrza rysy i twarz staje sie zauważalna

Gość Timi19
ja nie mowie żebyście sie nie goliły!!!!!o nie! w kwesti golenia jak najbardziej za;) oszczędżcie sobie chemii......... tyle.

Gość 2 razy - porażka
pierdolenie..

Gość FABIANE-23
dlaczego golenie tak ? Przecież to nie naturalne ! Bóg stworzył nas owlosione jak lubisz :)

Ja wam coś powiem. :p Pewnie uznacie, że się wymądrzam, ale... Ekhm. Według mnie są 2 grupy dziewczyn, które się malują. :p Otóż 1 grupa to takie dziewczyny, które muszą wymalować swoją urodę na twarzy. Wyglądają przez to śmiesznie i nienaturalnie. Niestety dziewczynki z tapetkami na buzi- taka prawda. :) A 2 grupa to dziewczyny, które kosmetykami kolorowymi tylko podkreślają swoją urodę. I w tym nie widzę nic złego. Sama nalezę do tej grupy. Mój makijaż nie rzuca się w oczy z odległosci 100 m. Czy coś w tym złego, że chcemy podkreślać nasze piękno? :p

Gość Timi19
dobra dobra!] wszystko z umiarem. ale bez przesady! podkłady itp..to jets chore

Gość FABIANE-23
Ja tam od dziś za twoją radą zaprzestaje mycie i golenie.