Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dylemat bo

mam jego nr gg wyszukalam

Polecane posty

Gość mam dylemat bo

nie widzieliśmy sie od 6 lat, wczesniej lubilismy sie ale nie było nic wiecej- moze ze oboje niesmiali byliśmy ??? nasza ostatnia rozmowa też nie dokonczona była .... wiec nie wiem, co czul... Jestem wolna, niemam nikogo, caly czas czekalam na niego........... i dylemat ........ Odezwac sie ? Czy lepiej dac mu i sobie spokoj - nie chce sie ani osmieszac ani tym bardziej z buciorami w jego zycie sie pchac. nie wiem, czy kogos ma....

Gość i po co ty praszczurko
robisz sobie jakieś nadzieje? miał czas 6 lat na to by sie zastanowić czy chce być z tobą. minął ten czas, a on milczy. daj se więc siana kobito i zajmij się kolejnym idiotą którego pokochasz z wzajemnością aż po grób

Gość mam dylemat bo
nikogo chyba po grób nie pokocham :P Ale wiesz, masz rację i ostudziałaś moje zapędy :P Bohe taka jestem stara a taka niemadra jak małolata .... choć wiesz, to wcale niejest takie proste, mieszkamy dosc daleko od siebie, on wyjechal na 5 lat ( w sumie to tyle sie nie widzielismy nie 6 tylko prawie 5 :P) , ja zmienilam nr tel niedlugo po naszej ostatnije rozmowie, ktora nie dokonczylismy.... bo linia sie zerwala :P a potem przez kilka m-cy mialam nieme telefony ( to bylo wtedy, jak jeszcze triumfy swiecily telefony stacjonarne :P) Wmiedzyczasie mniej wiecej wiedzialam co sie z nim dzialo, zawsze sotykalo sie znajomych znajomych - na temat jego zycia jednak niewiele wiem. Ostatnio go spotkalam, ten wyraz w jego oczach- mmmmmmmmhhhhhmmmmmmmmm - moze jestem glupia, wiem, a ja glupia głowe w piach ( tzn zapatrzona w chodnik) nie wiem chyba dam sobie spokoj - moze jeszcze kiedys go spotkam hgdy bede miec wiecej odwagi

A co ci szkodzi:) napisz do niego raz sie zyje;) pozniej bedziesz zalowac ze nie napisalas... wiec do dziela:) zycze powodzenia:) pzdr

Gość gratuluję tylko pozazdroscic
daj se spokoj....

Gość mam dylemat bo

Gość mam dylemat bo
ups z enterowalam za szybko :P chyba jednak poczekam az go sotkam w realu , lub w biedronce :P a otem sie zastanowie, tyle czasu wyzylam to i to przezyje

Gość ja bym napisała
pisz i się nie zastanawiaj, nie będziesz go chyba na randkę zapraszać a zwykłe co słychać nie zaszkodzi :) Zobaczysz sama jak się sytuacja rozwinie :) Powodzenia ;)

Gość pisz bo co masz do stracenia

Gość mam dylemat bo
nic procz reputacji :P I dobrego imienia

Gość bbecia
ja bym napisała nie masz nic do stracenia .... a do zyskania duzo..

Gość alkakalkaalkalakak
reputacji?? a co seks przez interne bezie, nie przesadzaj :P

Gość alkakalkaalkalakak
pisz ja kiedys tak zrobilam, ale sie ne przedstawilam choc daje sobie reke uciac, ze wiedzial z kim gada:P

Gość beeeeeeeeeeeee beeeeee
odezwij sie :)

Gość mam dylemat bo
i jaki byl efekt ??? i nie wiem czy wypada mi sie tak zachowac ja nie mam 18 lat !!! tylko 24 :P

Gość alkakalkaalkalakak
efekt.....szkoda gadac, ale nie chcialam mowic kim jestem, b nie bylam pewna czegos....wlasciwe to sprawa sie chba jeszcze ne sknczyla, nie wiem ...ale warto napsac

Gość mam dylemat bo
poza tym nie wiem, co chciał mi wtedy powiedziec może sie ludze, ze chcial sie zaprzyjaznic zaoznac nazywajcie jak chcecie :P

Gość alkakalkaalkalakak
teraz sie dowiesz i tyle

Gość mam dylemat bo
heh kieskie efekty odstraszają potencjalnych odważnych z innych stron swiata :P poza tym to już bylby moj drugi wybryk, matko jeszcze ze wzgledu na zadnego tak mi nie odpierniczylo :P

może sentyment mu pozostał i nawet jeśli ma dziewczyne to bedzie miły dla ciebie :)

Gość mam dylemat bo
nie wiem czy sie dowiem bo ne wiem, czy znajomosc dalej aktualna jest dla niego - poza tym jak wytlumacze skad mam jego gg ?/

Gość mam dylemat bo
ok ide przemyslec sprawe - w lozku :P przespie sie z moim szalonym pomyslem ijutro moze zdecyduje :)

normalnie, poszukałaś, bo go widziałas kiedyś na mieście i chciałaś zapytać co porabia...

bobranoc :)

Gość mam dylemat bo
he :P bardzo dobry pomysł :) wy to jednak macie głowę :)

Gość pochwal sue do konca
jaki efekt????

Gość dżizas.
napisz byle co. co u niego i takie tam i bedzie sprawa jasna

Gość starsza kobieta
KONIECZNIE napisz,jeśli tego nie zrobisz,to będziesz błądziła myślami i powracała do tematu tysiące razy.U mnie było inaczej-napisałam i nic..a ponieważ byłam zakochana to i tak mi nie przeszło i to do dziś-lata,kochana lata...Jeśli nie jesteś aż tak zaangażowana,to napisz,żeby wiedzieć na czym stoisz.W zależności od tego co będzie dalej,możesz zapomnieć bez bólu lub potem przezyć cos pięknego,czego życzę:-)

Gość starsza kobieta
Jeszcze mi powiedz skarbie jak można wyszukać czyjeś gg???????