Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz.......................

jak duzy pokoj, by zmiescic w nim aneks kuchenny?

Polecane posty

moj duzy pokoj bedzie mial 16m2. czy to wystarczy, by zmiescic w nim aneks kuchenny o powierzchni 4-5m2 ? prosze odpowiedzcie! trudno mi wyobrazic sobie taka powierzchnie.

Gość no prosty rachunek zostanie
12 m,mozesz tam wsadzic stolik kanape i 2 fotele .np Albo stól z krzeslami . Do tego jakis regal czy segmant na sciane W sumie malo masz. ale jak musisz to co zrobic? Dobierz tak szafki kuchenne,zeby pasowaly do reszty

Gość łee
spokojnie starczy tylko trzeba to z głową jakoś rozmieścić

mozesz zarabiscie wkomponowac to w pokoj , zrobic jakis \"bar\" , ja zawsze taki aneks chcialam :)

no to mnie pocieszacie! kupujemy z mezem mieszkanie 48,1 m2. chcemy zrobic w nim dwa pokoje (10,5 m oraz 9m) + pokoj z anelsem (razem 16m) + lazienka z ubikacja (4m). zostaja nam 2 m na mala garderobe. bez aneksu kuchennego mielibysmy tylko dwa pokoje. po prostu z kuchni robimy maly pokoj. nie za ciasno bedzie?

Gość łee
moja sąsiadka dokładnie tak przerabiała swoje mieszkanie 48m2; czy ta Twoja obecna kuchnia jest w kształcie tramwaju? (długi prostokąt :D)

tak, to dlugi prostakat. jak to u niej wyszlo?

Gość łee
powiem szczerze że nie miałam okazji zobaczyc mieszkania po zmianach a już się wyprowadziłam od rodziców więc za szybko okazji miec nie będę; ciekawe czy to ten sam układ pomieszczeń :) hmm z tym że my duży pokój mieliśmy coś koło 20m2; moja druga sąsiadka przeniosła kuchnie z tramwaju na duży korytarz (niewiele mniejszy chyba niż duży pokój) i ma fajnie