Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosik cosik

DZIEWCZYNY MNIE ZOSTAWIAJĄ BO SŁUCHAM TEJ MUZYKI...

Polecane posty

Gość wariat na rolkach
ja również słucham takie twory jak autor tematu i również ubieram się jak zwykły szaraczek z tłumu, włosy też krótkie... takie podróby z nas w sumie :)

Gość Ignorance is bliss
Niech odprawia, tylko na glos prosze. Chetnie slucham krytyki i prob nawracania itp itd Jestem otwarta na bezsensowne pierdolenie. Show. Go on. ps moj wokal 100%

Gość ktosik cosik
4 dni jedną płyte ? nie.... ale np miesiąc codziennie coś innego (bo ja słucham tego na codzień) a tak wogóle moonspell przy tym to wyszłoby na fasolki :S

Gość Ignorance is bliss
wariat a rolkach ppodroby? a moze jestes poprostu soba co?

Gość wariat na rolkach
Moonspell, też mógłbym słuchać tego 4 dni bez przerwy :P

Gość ktosik cosik
kolego na rolkach :D liczy sie czarne serce ... :D:D:D

Gość wariat na rolkach
i satanistyczne zapędy we krwi.inaczej nei da rady:)

Gość taki jeden gosc skads
wariat na rolkach----stary,posluchasz kilkanascie lat roznej muzy--bedziesz wiedzial cos o technice,talencie,grze,tej zylce perkusisty.To o perkusistach.Pozniej bedziesz potrafil wyodrebnic grono najlepszych.W moim przypadku zdarza sie ze do tego grona dolacza ktos nieraz. Posluchasz muzy kilkanascie lat---bedziesz wiedzial to samo nt.gitarzystow.Wtedy zaczniesz zauwazac,ze sa lepsi technicznie i sredni i calkiem do kitu.Przestanie ci wystarczac lomot.Zauwazysz,ze niedawni twoi idole graja na jednej,lub dwoch strunach.Stosuja rozne sztuczki stwarzajace wrazenie szybkosci i polotu.Gdy posluchasz muzy kilkanascie lat,bedziesz rozumial to,o czym teraz isze. Zaczniesz doceniac wirtuozerie gry a nie halas wzmacniaczy....To cie,was skieruje ku innym gatunkom muzy.Wasze horyzonty sie znacznie zaczna poszerzac,az zauwazycie z ironia:jak ja moglem sluchac kiedys czegos takiego.... Tak to wyglada....

Gość wariat na rolkach
swoja droga moja dziewczyna słucha hip hopu...

Gość ktosik cosik
taki jeden gosc skads , BociaN miał chyba racje.... ty faktycznie chyba jesteś świadkiem jechowym :D A KYSZ !!!!!!!!! PSZZZZ !!!!

Gość
może i tak wygląda... ale przeciętny człowiek słucha tego co mu się PODOBA... mnie się nie podoba jazz i mam głęboko w d... czy jest wirtuozerski czy nie :P

Gość ktosik cosik
Ignorance is bliss, gdzie to nagrywałaś ? mnie tam sie podoba...są pewne kocie wycia ale to też efekt braku sprzętu nagraniowego i odpowiedniej sali.

Gość wariat na rolkach
taki jeden gosc... zaczelem przygode z perkusją i gitarami od Metallici w 8 klasie podstawówki, teraz jestem po studiach więc jakiś staż w tym mam, nie wiem jaki Ty masz i mój być może to mały pikuś w porównaniu do Twojego ale przesłuchałem chyba wszystkie podgatunki metalu, hardcoru itp bzdetów i stwierdzam że mało mnie obchodzi w tej chwili czy ktos gra na jednej strunie czy na 6. Ważne jest że dobrze brzmi i fajnie się tego słucha. I dlatego napisałem że każdy ma swoich mistrzów bo każdy patrzy pod innym kątem na to wszystko. Ty lubisz jak ktoś gra na wszystkich strunach a ja lubie jak ktoś gra to co wpada mi w ucho. Dla Ciebei mistrzem jest koleś co śmiga palcami po całej gitarze a dla mnie ten kto potrafi zagrać zaje***te rify :)

Gość Ignorance is bliss
Gdzie? przeciez to chyba slychac.. w domu. Cool Edit Pro 2.0 i gotowe.

Gość taki jeden gosc skads
nie jestem zadnym jehowym To po 1sze.Po drugie-Kuraiko-no masz poniekad racje:Syrenka--to tez niby samochod....

Gość
Syrenka też jeździła jak trzeba, no i większa była niż Maluch :classic_cool:

Gość ktosik cosik
syrenka ? chyba coś źle wymyśliłeś, raczej trzeba tu powiedzieć TO CO DLA JEDNYCH JEST PODŁOGĄ DLA INNYCH JEST NIEBEM, moją podłagą jest twoja muzyka a niebem moja, nie jesteś w stanie tego zmienić ani podważyć

Gość to może podajcie swoje
ulubione zespoły zamiast nudnie dyskutować moje ulubione to: Mayhem Gorgoroth Marduk

Gość Ignorance is bliss
^.- korn metallica soad misfits red hot chili peppers evanescence slipknot linkin park limp bizkit dope! guano paes nickelback i wiele wiele innych,...

Gość ktosik cosik
Burzum Mayhem Behemoth(stare plyty, svantevitch, storming near baltic) Marduk Dark Funeral dużo tego, ale ulubiony....wielki szacunek osobiście mam do Burzum

Gość ktosik cosik
Ignorance is bliss ,no pare też u ciebie przyjemnych dla ucha sie znajdzie...dla mnie oczywiscie ;)))

Gość Ignorance is bliss
nirvana led zeppelin guns n roses iron maiden rammstein pearl jam apocaliptica adema pod oasis static-x disturbed and more more more ja raczej metal/rock glownie

Gość
Ignorance is bliss ----> możesz mi przesłać jakieś mp3 misfits? pliiiiiis. próbowałam ściągnąć z soulseeka ale kurde mi nie poszło :( chyba że masz soulseeka :P

Gość
Ignorance is bliss ----> aha no i mamy zbliżone gusta :classic_cool:

Gość Ignorance is bliss
scignij z torrenta ^^ szybko i latwo..

Gość
mnie torrent muli jak cholera 😭 niektóre rzeczy od Sylwestra się nie ściągnęły :(

Gość Ignorance is bliss
ty jestes dziewczyna?

Gość
no dziewczyna, a co? :classic_cool:

Gość Ignorance is bliss
od sylwestra?OO ale wybierasz te gdzie jest najwiecej seedow i peerow?

Gość Ignorance is bliss
To tak jak i ja..