Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myślicie

Studia, które wymagają najwięcej poświęcenie - waszym zdaniem...

Polecane posty

Gość jak myślicie

Gość Sterniczka z Orłowa
filologia mongolska

Gość upupupupupupupup

Gość nomi45
poświęcenia czy nauki?

Gość kto to wie
stanowczo medycyna

Gość kierunki scisle po ktorych
zostaje jedynie praca naukowa - ciezkie studia poza tym czlowiek uczy sie cale zycie, pracuje ponad wymiar godzin (nie dostaje dodatkowej kasy) i cale zycie bieduje....

Gość Radek Kinior
kulturoznawstwo tam najwięcej trzeba łoić... inaczej nie przyjmą Cię do grupy...

na pewno nie medycyna;) Konstrukcje budowlane na politechnice,trzeba miec niezle poukladane w glowie,naprawde wymagajacy kierunek A tak naprawde to wszystko zalezy od inteligencji i zainteresowan studiujacego:)

Poświecenia czego? czasu, pieniędzy, rodziny, znajomych , czy zdrowia-w zwiazku z czasowym naduzywaniem napoi wyskokowych? A moze chodzi o zwykłe poswiecenie woda swiecona, coby diabla wypedzic?

ścisłe ścisłe i jeszcze raz ścisłe .... wymagają o wiele wiecej nauki i poswiecenia niz humanistyczne. Nie da sie lać wody, bajerowac, trzeba znac konkrety, uczyc sie, kojarzyc fakty

Gość psychologia medycyna

Gość skad ty wlasciwie jestes
włoka, a skad to wiesz z autopsji? bo jak nie, to nie pie.dol

i medycyna i prawo i budowlanka - to są chyba najtrudniejsze kierunki. ja studiuje budownictwo i... nie zamieniłabym się na nic innego! pozdrawiam wszystkich studiujących

Gość
WLÓKA,od razu widac ze nie mialas nigdy do czynienia z kierunkami humanistycznymi.Gdybys miala to bys tak nie mowila:o:O

ciekawe, ciekawe, jesli juz tak was to irytuje to jestem na 3 roku pedagogiki i zaczelam fizyke studiowac :P wiec moge mowic na pedagogicznej mialam np takie pytanie na egz \" co zrobic z dzieckiem ktore placze i nie moze sie uspokoic\" ...i tu lalam wode nic sie nie uczac wczesniej a teraz np na egz z fizyki jadrowej to kułam 2 tygodnie i pytania mnie zastrzelily

Gość WETERYNARIA
to było 6 lat wyjętych z życia:O

Gość skad sie takie głupie biorą
humanistyczne to materiał podany na tacy wyryjesz i masz zdane! musisz tylko dobrze wyliczyc czas jaki na to wyrycie jets ci potrzebny! a scisłe to nie ma rycia sa setki stron.. dedukcje, jakies udowadniania lipczy psi, epsylon, itp jakiego zjawiska fizycznego, za pomoca całki i ty masz to zrozumiec! bo na egz bedziesz miec nie to co w ksiazce a przyklad na myslenie! i tu pod tym wzgledem te studia sa trudne! trzeba logiki, myslenia! tu nie ma ze wyryjesz i kelpeisz na kartce co wyryłes, tu na zywo dostajesz zadanie, ktore musisz rozwiazac! i wielu pada!

Gość mrukacz cichy czesty
turystyka.Tesc mojej kolezanki poswiecil na nie pol swini.Zeby zdala.

ogolnie sie wie, ze pewnie medycyna. oraz studia, na ktorym sa same przedmioty, z ktorych nie jest sie najmocniejszym :P np. duzego poswiecenia wymaga ode mnie na pierwszym roku biotechnologia, ktora na razie z chemia i biologia nie ma prawie nic wspolnego. sama matma i fizyka, ktora olalam w liceum. teraz musze sie sama wszystkiego uczyc i nadrabiac ;) zaraz jade na pierwsze kolokwium - analiza matematyczna! :O

Gość jupiter1
czy zarzadzanie jest trudne?