Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mam prawie podobne

Podoba Wam się takie ciało? Natasz Urbańska.

Polecane posty

Gość nie podoba się
lubie wysokie kobiety, a ona jest chyba z tych niskich czy średnich, do tego małe cycki ma i męskawą sylwetkę.wygląda to oblesnie i asexualnie

Wyglada bosko,podoba mi sie takie cialo sama duzo cwicze i daze do uzyskania takiej sylwetki:)

zgadzam sie z powyzszym - na tych zdjeciach widac ze ma \"meska\" sylwetke brak jej delikatnosci i kobiecosci

Gość 1111111111111
fajne! lubię umięśnione sylwetki a nie proste wieszaki bez kształtu

Gość tracą kobiecość
Bardzo mi się podoba, aczkolwiek ma szerokie ramiona i tylko do tego mogłabym się doczepić. Nie podobają mi się kobiety ćwiczące na siłowni.

Dlaczego nie podobaja Ci sie kobiety cwiczace na silowni???To co lepiej jak kobieta ma sflaczale cialo niz fajnie wyrzezbione???

Gość tracą kobiecość
Może dlatego, że nie podoba mi się wyrzeźbione, atletyczne ciało. Poza tym zawsze jest coś pośrodku

Dziewczyny, założę się, że Wy lepiej wyglądacie!!! Co to za sylwetka? czym się zachwycać? Nogi umięśnione, zero!!!!!zero biustu!!!Z pewnością czymś się faszeruje, sterydy, odżywki... Kobieta powinna wyglądac jak kobieta , a nie takie nie wiadomo co. na ulicach, basenie, plaży widze takie laski, ona im nie dorównuje.

Gość fajne ciało
oprócz piersi, których ewidentnie brak

Gość o rany rany gdzie cycki
brrr...jaki plaszczak:D:D:D

Ciekawe czy ten preparat na stonkę działa ??

Gość kwestia gustu
te laski, ktorym ewidentnie nie podoba sie jej cialo, to pewnie zakompleksione, grube, bez kondycji za to z cellulitem kobiety, ktore poswiecaja sie mezom i dzieciom, nie robiac nic dla siebie i swojego ciala Nie podobaja wam sie wyrzezbione ramiona i brzuch, wolicie za to swoje faldy i opony, nazywajac je kobiecymi ksztaltami! Haha, ladne usprawiedliwienie.

Katis to cialo jest zupelnie normalne.Dziewczyna prosta jak drut tylko cycki zapewne sylikony ma duze i tyle

Zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia:))Nie lubicie cwiczyc i taka jest prawda!!!!

Podtrzymuję!!! moje zdanie. Natasza od pasa w dół może być, ale góra, wstyd pokazać, zero biustu.

jak dla mnie właśnie rewelacja że biust nieduży a nie wielkie cycki które się fajtolą na boki, błeeeeeee

A jesli niektore kobiety maja maly biust to co maja zrobic???Inplanty sobie wsadzic czy co>>>>???

Gość FDDFD
ALE ONA MA ZA CHUDE UDA .ZA CHUDA JEST.

Gość Gosia i Basia lol
Hujowe to ciało wyglada jak arnold szfarceneger.... Ochydsa paskudsa ale ogolenie to tez koloryt przejebany bo nie cierpie samoopalaczy!!!!! I stroj ma z gownianymi kolorkami :D hsahahahaaha

Gość no taaaa wszystkie lepsze
maja sylwetki od niej, wszystkie takie piekne, a po ulicach same maszkarony z wielkimi faldami na brzuchu, dupami jak szafy, pospolite mordy, chodzace pokraki, a ona przynajmniej zgrabna jest i ma ladna twarz

a jeżeli kobieta ma mały biust, to kupuje push up, wypina pierś do przodu, głowa w górę, a nie pcha się z płaskim na fotki

cd..bo mnie generalnie chodzi oto, że nie ma co pokazać ,a się mizdrzy

Gość no taaaa wszystkie lepsze
vanilia ty popierdolona jestes, jak laska ma male cycki to nie moze juz w stroju kapielowym chodzic, a co to duze cyce tylko mozna wystawiac? sama mam spore, ale jak slucham takich kretynek jak ty, to az mnie to wkuriwa, bo wszyscy potem mysla ze laski z duzym cycem sa puste, tak jak ty!

agula---> Ćwiczyć, żeby schudnąć, a ćwiczyć, żeby wyrzeźbić ciało, to zupełnie co innego. Ja ćwiczę, żeby utrzymać zgrabną sylwetkę, żeby nie zesztywnieć. Nie chcę mieć tarki na brzuchu, szerokich ramion i męskiej klaty. Nic nie poradzę na to, że wolę patrzeć na otłuszczone ciało (czyli kobiety powyżej 60 kg), aniżeli na coś takiego.

Gość klementynaaa
ALE ONA JEST WYCHUDZONA..SZOK.

no taa...kultura u ciebie jak zaścianka naucz się czytać ze zrozumieniem, bo coś pokręciłaś