Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanieospacerówkę

Kiedy można zacząć używać spacerówki

Polecane posty

Gość pytanieospacerówkę

... tak aby nie było to niekorzystne dla dziecka?

Używałam spacerówki jak synek nie mieścił się już w głębokim.Miał wtedy 8 miesięcy,jako tako sam siedział tylko z tym wyjątkiem że na spacerówke rpzeszłam pod koniec wiosny więc była pogodna ładna.W głębokim wózku dizecku jest cieplej,w każdym razie tak nie wieje na buzie więć jeśli nie ma potrzeby to lepiej nie zamieniaj jeszcze wózka,bo wiaodmo jaka teraz jest pogoda w kratke.

dokladnie zaczelam sadzac ja w spacerowce gdy miala 6 miesiecy. mimo ze sma jeszce nie siedziala to w szelkach byla zabezpieczona przed wypadnieciem...zreszta sama zaczela sie upominac ze chce siedziec a nie lezec, autentycznie. moaja corka ma teraz 8 miesiecy sama siada raczkuje a teraz rowniez juz staje na nozki.

Gość tyna1984
ja kupilam wóze spacerowy blizniaczy od pierwszych chwil spacerów bo stwierdzilismy ze bez sensu gleboki bo i tak si nie sprawdza a dzieciaki juz w 3 tygodniu zycia w zimie zaczely spacery.tyle ze my kupilismy taki ze rozkladal sie naplasko i do tego kocyki i spiworki zimowe jesli chodzi ci o sadzanie dziecka to jak dziecko zaczyna siadac ale pozycja pol lezaca mysle juz 4 miesiac tyle z eteraz zimno to spiworki obowiazkowo

moja jezdzi w spacerówce od kiedy skonczyla 1,5 miesiaca ale do tej pory w pozycji całkiem plasko a teraz na pólleząco , jeszcze jej nie sadzam bo nie umie siedziec, chyba ze tak tylko na chwileczke zeby cos zobaczyla.

ja moją córke zaczęłam wozić na półleżąco jak miła 4,5 miesiąca przypietą szelkami, bo w głebokim szału dostawała z nudów, a teraz obserwuje i jest spokój.