Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrzeniedobrze

Czy wypada przespać sie z facetem po 3 tygodniach bycia razem

Polecane posty

Gość vorrebbe
Kolezanko, po 3 tygodniach to ty wiesz tyle o facecie, ile on chce, zebys wiedziala.

Gość ja przespałam się też
vorrebbe ile masz lat?? Tak jak dziewczyny pisały to zależy do faceta i od tego co czuje do kobiety. Jeżeli chce jątylko przelecieć uzna, że jest łatwa, jeżeli chce z nią być to będzie się cieszył, że tak szybko się otworzyła

jezeli sie mysli o stworzeniu zwiazku to sie nie ukrywa faktow tylko po to zeby zaliczyc dziewczyne. Teraz zalezy jak sie czuje autorka, pewnie czy niepewnie, w swoim zwiazku. Ot to.

Moze sie vorrebbe otwierala za szybko przed niewlasciwymi kolesiami i teraz ma uraz.. :P Seks dla doroslych to normalna sprawa.

Gość 28letniacudowna
Mezczyzni nie oszukujcie sie. To czy kobieta pojdzie z wami do lozka po 3 tyg czy po pol roku nie ma dla was znaczenia. jak znudzi wam sie partnerka to dajecie jej kopa w dupe i biegniecie w podskokach do innej. a wiec przestancie pieprzyc, ze szanujecie kobiety, ktore poszly z wami do lozka po dluzszym czasie bo takie romantyczne dyrdymalki to sa tylko na poczatku zwiazku. czesto wam sie nudzi i nie macie juz szacunku dla swoich szanujacych sie kobiet. Wiec po raz 2 zadaje pytanie, po co te brednie? Moj ex facet moze byc tego przykladem. Poszlam z nim do lozka po 5 miesiacach a robil mnie w konia niemal caly czas. Z nowym poszlam po 2, 5 tyg i slub za pol roku. Wiec czy to ma jakies znaczenie? mam 28 lat, nie bede sie bawila w chodzenie za raczke. Seks jest dla mnie wazny i juz na poczatku sprawdzilam mego faceta i wypadl bosko:P

Gość vorrebbe
Dobre, 20 latka bedzie mi mowila jak dorosli realizuja zwiazek... Mam 23 lata i dziewica nie jestem. Nie jestem takze lala w skapych ciuszkach z dyskoteki, ktora zaczyna "zwiazki" od seksu.

Gość różnie bywa
Ja się przespałam ze swoim na pierwszej randce, pięć lat razem jesteśmy, mamy dziecko i bardzo się kochamy. Generalnie jednak nie popieram za wczesnego wskakiwania do łóżka, można się nieźle przejechać.

Gość vorrebbe
nie moja droga, nie mam zadnego urazu, po prostu obracamy sie najwidoczniej w innym srodowisku.

Gość vorrebbe
Poza tym bardzo glebokie musza byc wasze zwiaki, skoro po 3 tygodniach zaczyna sie wam nudzic i musicie zaczac uprawiac seks:O

Gość różnie bywa
ale ale ja na tej swojej pierwszej randce byłam pewna, że nie robię nic głupiego, a facet nie z tych, co zaliczy i kopnie w tyłek, nawet gdyby nie wyszło (a jakoś wiadomo było, że wyjdzie, no i wyszło) to trzymałby gębę na kłódkę. Jak się nie jest pewnym, lepiej nie ryzykować.

Gość 28letniacudowna
Tak musza byc bardzo glewbokie. Ja jeszcze dodam , z emoj 1 raz z moim przyszlym mezem byl w samochodzie na polu i po tym wszystkim chcialam uciec ale on nie dal mi odejsc:) A z tego co wiem mial troszke dziewczyn przede mna, mogl mnie potraktowac jako kolejna a jednak ciagle mi przynosi kawe do lozka nad ranem. Moniulkaa pozdrawiam.

W innym srodowisku? czyli jakim? Nie ma znaczenia kiedy sie pojdzie do lozka. Nie swiadczy to ani o puszczalstwie jezeli sie pojdzie po tygodniu ani o swietosci, jak sie pojdzie po roku czy dwoch. FAceci sa rozni, nie kazdy chce przeleciec.

Gość vorrebbe
A potem sie dziwic, ze mamy za granica opinie latwych i puszczalskich:O Koncze juz dziewczyny, bo widze, ze trafilam na "wyzwolone" kobiety, ktore mysla, ze jak wskocza facetowi do lozka na pierwszej randce to beda takie coool. Papa.

Masz kupe przykladow ze udaja sie zwiazki i tym ktore po tygodniu poszly i tym co po roku. Wiec nie gadaj od razu ze autorka sie czasem puszcza.

Gość 28letniacudowna
no i trzeba dodac, ze czesto faceci nie docenia tego, ze dziewcyzna idzie z nimi do lozka po pol roku np. Biedne kobitki mysla, ze to bedzie gwarantem trwalosci i jakosci ich zwiazku a co druga dostaje kopa w tylek po jakims czasie. Co innego pojscie z facetem pijanym i ledwo poznanym do wc na wiejskiej tupance na maly numerek a co innego z facetem, ktorego troszke sie zna:)

Gość 28letniacudowna
Jak facet kocha i mu zalezy to bedzie zabiegal o kobiete czy pojdzie z nia do lozka za 3 tyg czy za rok i nie ma co zaprzeczac.

i o jest wypwiedz 23 letniej dziewczyny ?? moze jestes jeszcze niedojrzala do seksu... przepraszam nie chce Cie urazic ale tak mysle ...

ojj i vorrebeee czy jak tam, pluje jadzikiem:) 3 tygodnie to nie pierwsza randka :P to tak w kwestiach matematycznych poza tym, napisałaś, że musi się komuś nudzić, że zaczyna uprawiać seks.... to jest dopiero wypowiedź.... nobelka warta :D nie powiem czy wypada czy nie wypada... różnie wypada

Gość różnie bywa
seks bo w związku bez seksu się nudzi? jeden z głupszych tekstów jakie słyszałam. W takim razie w ogóle nie należałoby tego seksu uprawiać, bo to by znaczyło, że się z kolesiem nudzę, wszystko jedno czy po pięciu dniach, miesiącach czy latach. Można być w udanym związku i przez pierwszy rok tylko trzymać się za ręce, a można zacząć od seksu i też przez lata być szczęśliwym. Mnie przez te pięć lat nic nie przeszło, bardzo mocno się kochamy. I naszego maluszka też. Tu naprawdę nie ma reguły, zależy na kogo się trafi. Niestety na zaliczających dziewczyny trafia się częściej, dlatego ogólnie nie popieram szybkiego seksu.

Gość vorrebbe
No tak, dojrzalosc seksualna przejawia sie w pojsciu do lozka na I randce. Jak ktos czeka troche dluzej, to jest niedojrzaly. Ok dziewczyny, wierzcie sobie w swoja wielka dojrzalosc, papa.

ja jestem tego przykładem 3 miesiace z moim eks czekalam zanim do lozka poszlismy... chcialam w jego oczach byc \"porzadną\" o poku nasz związek sie rozpadł... z nastepnym zrobilismy to po miesiacu i jestesmy juz ponad 3 lata i planujemy wspolną przyszłość....

jezu jak irytuja mnie osoby ktore nie umieją czytać ze zrozumieniem. masz rację vorrebee.. my sobie tu wszystkie piątki przybijemy, a ty już lepiej idź, bo twoje teorie przyprawiają o ból głowy.... 3 tygodnie razem, to dla niej pierwsza randka...LITOŚCI

Gość ja przespałam się też
vorrebbe ja mam 30 lat i tak jak pisałam z moim mężem jest od 10 i wcale nie uznał mnie za łatwą, bo poszłam po 3 tygodniach znajomości z nim do łóżka. Faktycznie albo miałaś złe doświadczenia z facetami albo nie jesteś dojrzałą pod względem kobietą i uważasz, że najważniejsze jest co inni o Tobie pomyślą, a nie co Ty myślisz. Nie znasz swojej wartości chyba. Autorko jak masz ochotę to do dzieła i życzę miłych wrażeń :) To czy Wam się uda czy nie w zupełności nie zależy od tego kiedy pójdziecie do łóżka

A ja popieram Vorrebbe;) To, ze niektore z Was mialy szczescie trafic na normalnych facetow, nie oznacza, ze tylko tacy sa na swiecie. tak sie sklada, ze wiekszosc liczy wlasnie na latwy sex i uplynnia sie, kiedy osiagnie cel. I juz nikt mi nie powie, ze po trzech tygodniach zdazyl poznac swojego partnera.