Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrzeniedobrze

Czy wypada przespać sie z facetem po 3 tygodniach bycia razem

Polecane posty

Gość różnie bywa
powiem wam coś w tajemnicy ;) pierwszy raz poszłam do łóżka po 3 miesiącach chodzenia. Po dwóch latach kopnęłam faceta w tyłek. drugi raz znaliśmy się wcześniej, ale "chodziliśmy" pewnie z tydzień. Związek przetrwał pięć lat. Też ja go rzuciłam. Trzeci raz na pierwszej randce. Bardzo udany związek, trwa też pięć lat i zanosi się, że jeszcze dłuuugo potrwa. Kto nie rozumie, że nie chodzi o żadne cool ani nic podobnego, ten widocznie ma doświadczenia z młodymi palantami, którzy szukają d... do zaliczenia. Takiego rozpoznam od razu. Najlepszy dowód, że nie dałam się zaliczyć i zostawić. Fakt, dwa lata razem to niedługo, ale jak na pierwszy związek, całkiem nienajgorzej, człowiek był młody i głupi. To nie tak że się idzie do łóżka, chodzi miesiąc czy trzy i szuka następnego.

Gość dobrzeniedobrze
włąściwie to rzeczywiście nie ma reguły..Czy na pierwszej randce czy po 3 tygodniach czy po roku.Mój obecny facet bardzo mnie podnieca(dodam że mam długą przerwe w seksie więc moge mieć ochote prawde?) Ja trzymam go na dystans ale chyba długo nie potrzymam. Właściwie to czy mnie rzuci czy nie nie zalezy chyba od tego jak szybko zaczniemy współzyć. Przecież to jest fizjologia-ludzie uprawiają seks!!A może to nas właśnie jeszcze bardziej zbliży....

Gość dobrzeniedobrze
up

jagoda z koziej wolki moj mi dzisiaj powiedzial ze byl pewny juz w drugim tygodniu \"spotykania sie\" tez jakos specjalnie dlugo nie czekalismy i wlasnie ebdzie mijal rok jak jestemy razem. ;)

Ja sie przespalam z moim obecnym facetem na drugiej randce i to tylko dlatego nie na pierwszej, bo nie mielismy na pierwszej zabezpieczenia. W przypadkach zblizen intymnych slucham tylko siebie. ;)

Gość hehehe24
Nie ma zasad gry, są uczucia...to Wasza wspólna decyzja. Ja i mój mężczyzna też nie czekaliśmy, ale nam to nie przeszkadzało-poprostu pragneliśmy oboje tego i nie zastanawialiśmy się, jakoś samo wyszło-bez rozmów itp. nie uważaliśmy, że to było zbyt wcześnie-poprostu tak czuliśmy...do tej pory jest tak samo cudownie

Gość nie lubie latwych
zwiazac sie moge tylko z porzadna i cnotliwa. jak mi jakas szybko da dupy to odrazu mi brzydnie, a jej wartosc w moich oczach maleje, mam ja za latwa i puszczalska. kobieta powinna byc przede wszystkim porzadna, miec maly przebieg, bez wielu partnerow i zadnych przygod oraz nie byc latwa i seks uprawiac tylko z milosci w zwiazku. a po 3 tygodniach ciezko kogos kochac, a jak kobieta nie idzie do lozka z milosci, tylko dla czystego seksu to znaczy, ze jest latwa

Gość nie lubie latwych
ja szanuje i uznaje tylko dziewczyny, ktore kochaja sie z milosci

Gość nie lubie latwych
porzadna i naprawde cnotliwa, moralna i wzorowo, nienagannie prowadzaca sie dziewczyna nie uprawia z facetem, ktorego jeszcze nie kocha

Gość dżizas.
ale macie problemy te wasze "przetrzymywania" i tak nic nie dadzą. jak gościowi zalezy tylko na sexie to i tak cie zostawi wczesniej czy pozniej a w miedzyczasie bedzie ruchał na boku czy walil konia po kątach:O. ja poszedlem ze swoja na calosc na pierwszej randce i jakos jestesmy razem do tej pory-pol roku 🖐️

Gość dobrzeniedobrze
no to podniose