Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrzeniedobrze

Czy wypada przespać sie z facetem po 3 tygodniach bycia razem

Polecane posty

Gość dobrzeniedobrze

Mam faceta który strasznie mnie podnieca.Jestesmy ze sobą dopiero 3 tygodnie.Nie spaliśmy jeszcze ze sobą,były macanki i takie tam ale czystego sexu nie! Bardzo go pragne jak mnie dotyka czuje ciarki nawet na stopach.Nie chce jednak żeby pomyślał że jestem jakaś łatwa. Jak myślicie czy jeśli sie z nim prześpie to bedzie o mnie źle świadczyło. PO jakim czasie wy sie przespaliście ze swoimi facetami?

Gość uuuuuuubuuu
mysle, ze on juz mysli ze jestes latwa. Macanki po 3 tygodniach bycia razem??

Gość rge
jak masz ochote to sie puść facet powinien wiedziec z kim ma do czynienia

ja z moim chlopakiem zrobilismy to po miesiacu... dlugo przed soba nie mielismy nikogo i juz nie wytrzymalismy :) nie zalujemy, jestesmy juz ponad 3 lata razem :)

Gość dobrzeniedobrze
ale macanki przez spodnie:P Nie dopuszczam go do niczego więcej...Czasy sie zmieniły teraz idzie sie do łóżka nawet na pierwszej randce, i w niczym to ponoć nie przeszkadza. Ale ja mam jakieś zasady i nie mogłabym tak zrobić. Z moim pierwszym facetem poszłąm do łóżka po roku bycia razem!!

Gość uuuuuuubuuu
pozatym mysle, ze on teraz czeka na finish..tego..ze sie puscisz a pozniej cie kopnie w dupe !

Gość dobrzeniedobrze
uuuu dlatego z nim nie spałam. Też mam takie obawy. Ale nie można patrzyć na to przez pryzmat "takich" facetów

Gość dobrzeniedobrze
zresztą to nie jest pierwszy facet którego poznałam na imprezie. Jesteśmy razem czyli Coś nas łączy-podobamy sie sobie, jest nam dobrze...ale czy teraz czy za miesiąc myśle że to wyjdzie w praniu.

Gość dobrzeniedobrze
to nie jest pierwszy lepszy facet którego poznałam na imprezie-tak to miało być

Gość vorrebbe
Czasy sie nie zmienily. Pojscie z facetem do lozka po 3 tygodniach nadal swiadczy o "latwosci" dziewczyny, tylko ze ona sama mysli, ze jest taka wyzwolona i nowoczesna...

Gość ja sie przespałam z moim
na pierwszej randce, po tygodniu znajomosci i co? Świata po za sobą od roku nie widzimy! Ludzie jesteście dorośli. Każdy robi co uważa za słuszne.

Gość dobrzeniedobrze
chciałam tylko znac wasze zdanie.I dowiedzieć sie Ile czasu wy potrzebowałyście i czy też bałyście sie że po "tym" facet uzna was za łatwe

Zalezy wszystko od tego na jakim etapie jest wasz zwaizek po tych 3 tygodniach. Moze byc powaznie albo nie. Zrob tak zebys nie zalowala. Jesli jestes go pewna ze \"to\" staloby sie z uczucia a nie z ochoty albo zwylkego przelecenia to uwazam ze nie ma w tym nic zlego. Jezeli jednak masz jakies obay to poczekaj.

Gość vorrebbe
Po co pisac, ze kazdy robi to co uwaza za sluszne? Przeciez to oczywiste, ale kazdy moze takze oceniac i wypowiadac swoje zdanie.

jesli dla kogos oznacza to puszczalstwo to niech sie przespią po roku ze swoim facetem a kto mysli inaczej to niech sie przespi po pierwszej randce... kazdy ma inny sposob myslenia :)

\"Pojscie z facetem do lozka po 3 tygodniach nadal swiadczy o \"latwosci\" dziewczyny, tylko ze ona sama mysli, ze jest taka wyzwolona i nowoczesna...\" Tak wlasnie mysla niedojrzali chlopaczkowie niegotowi na powazny zwiazek i z wieczna ządzą zaliczania panienek.

Gość vorrebbe
Taaa, po 3 tygodniach ich zwiazek jest baaardzo powazny. Radze autorko jednak poczekac troche, bo pokazesz mu, ze nie dajesz pierwszemu lepszemu i trzeba sie o ciebie starac.

Gość ja przespałam się też
po 3 tygodniach znajomości. Jesteśmy od 10 lat razem, od 4 małżeństwem :)

Gość vorrebbe
jasne, szanowanie sie jest niedojrzaloscia, a pojscie z facetem po 3 tygodniach do lozka to przejaw mega dojrzalosci. Gratuluje rozumowania:O

Gość ja przespałam się też
jak czytam niektóre opinie to zastanawiam się ile macie lat. 16, 17?? Dorośli często zaczynają od seksu jakiś związek :D

Gość encantada
ja przespalam sie z moim obecnym facetem na 3 (!!!) randce... strasznie balam sie, ze taki zwiazek nie bedzie mial przyszlosci. a jednak.. jestesmy juz razem 4 miesiące i jest coraz lepiej :)

Kolego, zwiazek sie staje powazny z czasem. Po 3 tygodniach wie sie juz duzo o kims skoro sie kontunuuje znajomosc. Nie wszyscy faceci szukaja tylko dziurki w ktorej moga zamoczyc.. (sory za sformuowanie..)

nie wiem co o tym myslec ale moj eks z ktorym sie przespalam po 3 miesiacach powiedzial ze długo czekal az bde gotowa.... kazdy facet jest pierwszy do łózka ale to nie znaczy ze nie bedzie mial szacunku do niej pozniej bo stwierdzi ze jest latwa ...

Gość vorrebbe
Jestem dziewczyna, ktora nie mysli przestarzale, nie jest nawiedzona dewota, ale po prostu sie szanuje.