Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak..tak..tak

czy ktores z was jak zaduzo wypijecie tez sie tak zdarza

Polecane posty

Gość a co to
dziwne takie?? mnie sie zdazylo obrobic nie tylko rycha kiedys... obskoczylam jeszcze galke wisni przy okazji.

Gość najwazniejsze ze
sie szanuje i nie stuka z byle kim

Gość najwazniejsze ze
z poznania

Gość nie mam szans
jestem zwyklym szarakiem

Gość mysza szycha
ale laska miala dojscia heheheh byle kto jej nie bzykal:) .. a tak powaznie..czy ona juz to widziala? ....a czy rychu peja tez to widzial ?

Gość nie oceniajcie jej
za kilka lat moze byc wspaniala matka i zona

wszyscy to juz widzieli...to nie pierwszy raz jest umieszczone w necie...peja to tez widzial...brachol mi powiedzial ze ten koles co filmowal to wszystko dostal wpierdal za to ze powiedzial ze peja to brzydal...powiedzial prawde...ale coz...matka tej laski to kolezanka mojej mamy...wspolczuje kobiecie...ale opisywac nie bede...nie moja sprawa

Gość jaki ten swiat maly

Gość mysza szycha
no..ale prawde powiedzial...do pieknych mu daleko:) ...no, ale on brzydal, a laska glupia..wiec jakby tu powiedziec..pasuja do siebie heheheh...a mama co dumna z corki, ze takie szyszki zna:) ??? a swoja droga przypomina mi sie taka sytuacja z liceum..bylam chyba w 1 albo 2 klasie i laska 2 miesiace przed matura wziela udzial w sesji zdjeciowej do wampa...ale byla jazda...nie dosyc, ze zdjecia byly na 4 kartkach, to jeszcze ze swoim facetem.....mala wioska....i wszystko sie szybko roznioslo..przynajmniej kioskarki zarobily:)

wiesz co zal mi jej mamy...laska ma 18 lat ale tyle problemow co ona narobila swojej mamie to koniec...jej mama to fajna kobitka...coz nie udala jej sie corka

Gość mysza szycha
wywalic z domu....niech sie zycia nauczy...tak dobrze zaczela:) ....rodzicow czasem szkoda....rodzice tej laski ode mnie ze szkoly tez byli znajomymi moich rodzicow i nic nie wiedzieli o zdjeciach..zrobila to bez ich zgody ... miala juz 18 lat.....bardzo to przezyli... nie rozumie tylko tego kolesia...ma laske i bzyka wszytsko co sie rusza!!!

Gość jaki ten swiat maly
myslalem ze sie nacpala i jej odwalilo chyba nie ma szans ze wyrosnie na ludzi wstydzila sie przynajmniej za to

ona od zawsze sprawiala problemy...policja dobrze ja zna...ma kuratora...ale co z tego i tak robi co chce...ma wyrok za kradziez...pracuje w burdelu...ehhh...tylko jej mamy zal...ojciec ma to raczej gdzies

Gość to chiba ja
o rany ale walnieta baba:O

Gość resztki mózgu
jej chyba wypaliło, żałosna panna żałosna bo myśli że komuś zaimponuje to że się szmaci nie dociera do niej że to nie imponuje ani kobietom ani tym bardziej facetom

Gość mysza szycha
nic juz jej nie pomoze ....to niech sie dziewczyna rozwija w tej dziedzinie......:) walnieta..to chyba za slabo powiedziane....!!

Gość tak..tak..tak..
to teraz powiedzcie czy ludzie juz sie tacy rodza czy srodowisko ich tworzy gdyby sie urodzila w rodzinie prawnikow czy tak ulozylo by sie jej zycie naprawde jest mi jeje szkoda pomimo ze pewnie sprawila wiele bolu swoim najblizszym

Gość tak..tak..tak..
ale zdarzylo sie cos w jej zyciu ze skonczyla tak moze np gdyby pewnego dnia nie poszla na wagary nie spodkala pewnego goscia ktory zaproponowal jej wina... itd jezeli zyciem rzadzi przypadek to kazda z was mogla tak skonczyc