Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singiel 1

pierwszy raz z prostytutką

Polecane posty

Wiesz co ja zawsze robie to co on chce..!Jakis czas temu poszlismy na mecz u niego w wiosce i myslalam sobie no to fajnie bedzie(zreszta czesto chodzilismy)!No ale po ostatnim meczu wszystko sie zjebalo!!Przyszed wieczor i wolalam go zeby przyszedl spac a on mowil zaraz...zaraz... i wkoncu sama zasnelam!Przebudzilam sie jak on sie ubieral.Mowil ze musi pojechac do kolegi i zaraz wroci!No jasne pojechal i wrocil po kilku godzinach...byl tak nawalont ze ledwo stal na nogach!A rano jeszcze zrobil mi awanture...o nic!!!I co ja mam zrobic..?Czasami to naprawde sie odechciewa!!!

Gość singiel 1
a ile on ma latek i nie powinno byc tak że ty ciągle robisz to co on chce bo stajesz się przez to uległa i może cię zdradzac:( napewno sest coś co ty lubisz i mu to zaproponój zrób coś dla niego. a jak ci się podoba moja propozycja ?

na niego juz nic nie dziala nawet jak ubiore jakas sexi bielizna to nic go to nie rusza..:( On tylko umie przepraszac ale pozniej zawszw jest tak samo do dupy!Ile razy robilam jakis kolacje chcialam stworzyc romantyczny klimat i na co to..??on i tak tego nie docenia!!Ostatnio bylam u niego i posprzatalam mu caly pokoj jak byl w pracy i jak wrocil to nawet mi nie podziekowal..!Czulam sie tam taka nie potrzebna..:(

Gość singiel 1
smutno mi się robi jak to czytam:( gdybym miał dziewczynę co by mi odpowiadała dod każdym względęm to napewno by się nie nudziła ze mną bo jestem dobry ale mam swoje zdanie nie jestem pantoflarzem ale posprzątac mogę nawet coś ugotowac potrafię;) ale niestety :(

Moze tak to wlasnie z nami wszystkimi jest ze zle sie dobieramy..Czemu zycie jest takie skomplikowane..?

Gość singiel 1
myślę że sami je sobie komplikujemy a powiedz mi ty poderwalaś swojego chłopaka czy on ciebie

To on mnie poderwal.a moze porozmawiamy na gg?bo to temat ktory trzeba by bylo bardziej rozwinac...Co ty na to?

Gość singiel 1
to może jutro bo ja zaraz uciekam. a co do ppdrywu to uważam że jak byś ty kogoś poderwala to byś była bardziej szczęśliwa :) chyba że jesteś nieśmiała. jutro napewno się tu odezwę:)

Wiesz to zalezy w jakiej sprawi ale bywa ze jestem niesmiala:) ale to tylko czasami:)

Gość singiel 1
a jesteś na tyle śmiała aby poderwac faceta?????

Wiesz zagadac bym moze i mogla ale z reguly to daje pierszenstwo facetowi:) Czekam az on zacznie...

Gość singiel 1
ale wysyłasz mu sygnały

Jesli facet mi sie podoba to napewno zwracam na niego uwage:) Kobieta moze sie usmiechnac albo spogladac na faceta,no ale nie przesadnie bo nigdy nie wiadomo co ta druga osoba o tobie mysli:)

Gość singiel 1
ty pewnie musisz byc sexi;)

no a ty chyba miales gdzies isc??:) Fajnie ze ktos mysli ze jestem sexi.przyjme to za komplement:)

Gość singiel 1
zaraz idę ale jeszcze chwilę będę ;) i se pogadamy:)

Gość nie lubie latwych
na dziewice i tak nie trafisz, lepiej stracic cnote z dziwka, niz z dziewczyna co miala nawet 2 czy 1 partnera i byc z nia potem do konca. taki zwiazek bedzie niesprawiedliwy, wiec strac cnote z dziwka, zebys potem dziewczynie, co juz spala z facetem (facetami) nie dal za wiele - czyli swojej czystosci. Bedzie sprawiedliwie - ona bez cnoty i ty bez cnoty:)

Gość singiel 1
mirelka13 ......numer nie działa:(

Gość singiel 1
nie lubie latwych ...coś w tym jest co piszesz :)

Gość singiel 1
8037216

Gość nie lubie latwych
Ja moje prawictwo i czystosc wolalem stracic u dziwki niz zrobic to z dziewczyna, dla ktorej nie bylbym pierwszym. Zreszta prawiczkiem przestalem byc (w burdelu) w wieku 16 lat :p

Gość taaaa pewnie
od kiedy to do bajzli wpuszczają małolaty ?! nawet ja nie łyknę takiej bajeczki