Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singiel 1

pierwszy raz z prostytutką

Polecane posty

Gość vvvvv
Nie ma co wymyslać jakiś wyszukanych porównań. To tylko kobieta, pójdziesz, zabawisz się, to nic takiego. Nie wymaga to wielkich przemysleń, zwykła czynność jak kupić byłki w sklepie.

Gość singiel 1
łał. . wiadomo mam taki pewien obraz tego pierwszego razu ale to jest nie realne prędzej zostane zabity na ulicy :( niż się spełni to co ja chcę

Gość nie lubie latwych
posiadanie dla faceta tylko jednej partnerki seksualnej ma sens tylko wtedy, gdy dla niej tez bedziesz pierwszym. a teraz prawie kazda fajniejsza juz z kims spala, wiec nie ma dla kogo sie szanowac, lepiej isc do burdelu, bo na dziewice i do tego fajna i ladna nie masz co liczyc. trafiasz na taka co juz z kims spala, i pewnie puscila sie wiecej niz z jednym, wiec burdel na koncie jak najbardziej wzkazany

Gość singiel 1
ja jestem na poziomie niby mam charakter spoko ale zdaję sobie sprawę że tacy jak ja zawsze wychodzą najgorzej :( i im się trafiają nie porządne laski

Gość łał.
nie lubie latwych: czy ty jestes przekonania, ze prawiczek powinien stracic cnote tylko z dziewica a dziewica z prawiczkiem? co za absurdalne myslenie. moim zdaniem najwazniejsze jest to, co 2 osoby do siebie czuja i nie sadze by dziewczyna co nie jest dziewica lub chlopak co nie jest prawiczkiem byli gorsi lub "puszczalscy" singiel1: wiadomo, ze raczej nigdy nie bedzie tak jak w naszych marzeniach, bo tam jest wszystko idealnie - ale uwierz, nie tak trudno znalezc dziewczyne, do ktorej mozna cos poczuc - i poczuc potrzebe przezycia z nia pierwszego razu. a czy to koniecznie musi byc dziewica? co to ma do rzeczy...

Gość singiel 1
nie lubie latwych ......... uważam że nie do końca masz rację bo nie każda ładna ma faceta pozatym trzeba miec cholerne szczęście trafic taką laskę . i jeszcze jedno najważniejsze aby dziewczyna mi się podobała a innych mam gdzieś

Gość nie lubie latwych
porzadny chlopak zasluguje na porzadna dziewczyne, ale czesto jest odwrotnie, ze dyskotekowi dziwkarze biora na zony piekne dziewice, a spokojny, porzadny chlopak, ktory jest czasem nawet prawiczkiem jeszcze jest zmuszony zeby wiazac sie z dziwka co spala juz 5 chlopakami :(

Gość singiel 1
to ma do rzeczy że dlaczego ona ma miec lepiej odemnie takiej to narękę używała sobie i jeszcze w nagrodę się jej prawiczek trafił nigdy w życiu na to nie pójdę

Gość singiel 1
nie lubie latwych ........no właśnie a ja chcę tego uniknąc

Gość łał.
no to lepiej sie oddać dziwce i jeszcze jej za to zapłacić :P

Gość singiel 1
właśnie się nad tym zastanawiam i niewiem co zrobic:(

Gość nie lubie latwych
i tak nie trafi juz pewnie na ladna dziewice, niech idzie do dziwki, nic mu sie nie stanie. nie ma sensu czekac na dziewczyne, dla ktorej na bank pierwszym sie nie bedzie

Gość prwda w oczy kole
ale macie przemyslenia!!!! a nie pomyslałes o tym ze jak kogos poznasz zauroczysz sie zakochasz..to nie powinno miec znaczenia z iloma spała.serce nie sługa myslisz ze serce wybierze dziewice?nie da sie tak wszystkiego zaplanowac.moze i chcesz dziewice..ale jak spodoba ci sie lub cie zauroczy kobieta ktora juz z kims spała?

Gość nie lubie latwych
łał. - jakby dostal od pana Boga z nieba sygnal i znak, ze ma czekac, bo trafi mu sie fajna dziewica to by mu sie oplacalo. a tak nie ma co sie bawic w loterie. niech idzie do dziwki, przynajmniej sie pozbecie cnoty. po co mam oddac swoja cnote dziewczynie, dla ktorej nie bedzie pierwszym. przynajmniej beda kwita :p

Gość singiel 1
_Kwiatek ... mój wiek to przedział 24-27 :) a jakie to ma znaczenie

Gość łał.
nie lubie latwych: jesteś jak pies ogrodnika - sam nie chce a drugiemu nie da :P zawsze musi być "coś za coś"...

Gość singiel 1
a powiedz mi dlaczeko to kobieta zawsze musi miec łatwiej co

Gość nie lubie latwych
ja juz dawno prawiczkiem nie jestem, dziewic nie szukam. stwierdzam tylko fakt, ze dzisiaj facet nie ma po co trzymac cnoty dla tej jedynej, bo dla niej i tak pierwszym pewnie nie bedzie, zwlaszcza facet, ktory lubi atrakrcyjne dziewczyny. nie ma dla kogo sie pilnowac. laska, ktora miala wielu facetow w lozku to dziwka, wiec wazne jest, z iloma kobieta spala. ja pierwszy raz mialem tez w burdelu, od tego czasu mialem 2 dziewczyny, z ktorymi spalem oraz jedna przygode jednonocna. zadnych z tych kobiet nie byla dziewica jak ja poznalem

Gość łał.
>laska, ktora miala wielu facetow w lozku to dzi**a w takim razie facet, który miał wiele kobiet w łóżku to męska dziwka

singiel ---> w sumie to nie ma znaczenia ile masz lat. nie czuj sie gorszy ze nie kochales sie z kobieta jeszcze!!! to głupia popkultura wmawia ludziom pieprzcie sie z kim chcecie, moim zdaniem nic dobrego z tego nie wychodzi. najlepiej jakbys swoj pierwszy raz przeżył z kobietą która będzie cie kochac i oboje będziecie tego chcieli. w żadnym wypadku nie chodź na dziwki.

Gość singiel 1
_Kwiatek .......... słuchaj gdybym mój pierwszy raz miał z dziwką to bym miał już komfort psychiczny bo jak bym miał dziewczynę co już miała kilku facetów przedemną to bym się głupio czół a ona pewnie by była zadowolona i chcę tego uniknąc

dlaczego byś się głupio czuł? to mogłoby być fajne, bo wtedy ona by cie nauczyła seksu. a dziwka cię seksu nie nauczy, ona tylko rozłoży nogi, zero uczuć

Gość singiel 1
ale bym się czół gorszy bo ona już miała kilku

ona by pewnie nie była zadowolona.. bo kobieta jest zadowolona kiedy ma kochanka który wie jak zadowolić kobietę. chyba że pójdziesz do dziwki \"na naukę\" ale nie lepiej uczyć się od kobiety która będzie tego CHCIAŁA z nie robiła to za pieniądze?

i co z tego ze miała kilku? czy to jest jakas rywalizacja, ja mialam 10 facetów a ty żadnej kobiety? to ci odradzam zadawać się z taką kobietą, bo ona traktuje instrumentalnie mężczyzn- zalicza ich a nie obdarza uczuciem...

Gość singiel 1
więc się jeszcze zastanawiam nad tym ale chyba jednak skorzystam z prostytutki ale tylko dlatego aby nie byc gorszy

Gość nie lubie latwych
Nie ma sensu po prostu trzymac prawictwa specjalnie dla nieporzadnej dziewczyny, co spala z kilkoma chlopakami. po co prawiczek ma sie szanowac jak zapewne jego przyszla dziewczyna spala juz z 5 albo wiecej. nie ma sensy. facetowi oplaca sie trzymac cnoty dla dziewicy, warto czekac na ta jedyna, tylko wtedy, gdyby dla tej jedynej tez bysmy byli jedynym. tylko w takim przypadku to ma sens

Gość singiel 1
ja uważam że najlepsze związki są takie albo oboje bez doświadczenia albo z doświadczeniem (np ja miałem 2 ona 7 bo to już różnicy by mi nie robiło)