Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singiel 1

pierwszy raz z prostytutką

Polecane posty

Gość nie lubie latwych
nie robilo by roznicy? przeciez taka co z 7, to niezla dziwka jest i szmata

singiel, albo jestes gówniarzem który sobie jaja robi i cieszy się że ludzie mu odpisują albo myśleć nie chcesz... jak ten pierwszy przypadek, to admini powinni blokować twoje IP tymczasowo no ale w sumie jakiś procent szans jest że zagubiony jesteś a może i komuś innemu się topic przyda... w każdym razie ja rad udzieliłem, dla mnie end_of_topic

Gość singiel 1
ale jest to bardziej udciwe niż ja 0 ona 3 a jeżeli ja bym miał 2 a ona 7 nie miałbym pretensji nawet jak by miała dziecko :)by mi ono nie przeszkadzało

e tam nie idz do prostytutki.idz na dyskoteke,znajdziesz jakas co ci pozwoli

Gość singiel 1
_Kwiatek .....dzięki za rady 🌻

Gość nie lubie latwych
Najgorsza syutacja dla faceta - spac tylko z jedna partnerka przez cale zycie (zona) podczas gdy dla niej on nie byl pierwszym, miala wczesniej partnera (a nie daj boze partnerow w liczbie mnogiej). Dla mnie to niewyobrazalne, ale na szczescie mi juz nie grozi

Gość singiel 1
nie lubie latwych ............to masz fajnie . masz już pewien komfort psychiczny :) a to też ważne pozdrawiam:)

singiel - wiesz co...po Twoich wypowiedziach dochodzę do wniosku, że jesteś dobry facet,...ale nieco zakompleksiony...przypominasz mi bardzo mojego dobrego kolegę - w podobnej sytuacji...ale uwierz mi..lepiej być 1-szym dla jakiejś dziewczyny, która miała np. 1 -2 partnerów przed Tobą, niż dla dziwki..no sam pomyśl...chciałbyś stracić cnotę u kobiety, która nie dość, że siebie samej nie szanuje, to może Cię zarazić jakimś syfem? apoza tym...przecież gdybys stracił \"to\" z kobietą, która by Ciebie kochala, nie byłaby dziewicą...ale by Ciebie kochała...sam pomyśl..

Gość singiel 1
Kukułkowa ..........nie ukrywam że mam dobrą opinię i jestem lubiany ale z tym zarażeniem się czymś to jest loteria nawet pożądna dziewczyna może mnie syfem zarazic:P a może mi też warto zrobic to właśnie dla wspomnień laska co miała przedemną np 2 ma wspomnienia a ja bym niemiał nic :(

singiel: nie idz do prostytutki!!!!szanuj sie!!co z tego ze jeszcze sie nie kochales przeciesz to tylko powod do dumy!Nie wolisz kochac sie pierwszy raz z kobieta ktora pokochasz i to bedzie takie czyste i piekne,a jesli zrobisz to z prostytutka mozesz sie pozniej czuc brudny i zalowac tego a czasu juz nie cofniesz!!zastanow sie dobrze i najlepiej nie rob tego!!pozdrawiam

przeestań już...słuchaj...jeśli kogoś pokochasz, tak naprawdę, naprawdę...to te wspomnienia będą Cię jedynie żenować...jeśli pokochasz kobietę, to będziesz chciał jej oddać wszystko, co masz, a jeśli będziesz wtedy prawiczkiem, to cudownie :) Miłość polega na bezinteresowności...a poza tym ja bym uznała faceta, który poszedł z prostytutką za nieszanującego siebie, oraz pomyślałabym sobie momentalnie, że po prostu żadna kobieta nie chciała z nim być,...sorry, tak może wcale nie być, ale takie skojarzenia są momentalnie..nie tylko u mnie, uwierz...:O

Gość singiel 1
mirelka13 .............ja znam kilka tzw brudnych dziewczyn ale czasami życie nie jest piękne i właśnie mam dylemat iśc czy nie iśc ale narazie to tylko przemyślenia:)

Gość singiel 1
Kukułkowa ........no dobra oddam jej swoje dziewictwo a co dostanę wzamian nic :(

Gość singiel 1
Kukułkowa...........a jak ona mnie pokocha to co mi da ??????? bo piszesz że powinna oddac wszystko co ma ????????

Singiel:powiem Ci cos na moim przykladzie...Ja przezylam moj pierwszy raz z chlopakiem ktorego pokochalam,a najpiekniejsze bylo to ze ja tez bylam jego pierwsza z ktora sie kochal.Mowie Ci nie warto isc do prostytutki!Nie wiesz jak potoczy Ci sie zycie...moze trafisz na dziewczyne ktora tez jeszcze sie nie kochala i to bedzie piekne ze razem to przezyjecie!A twoja przyszla kobieta wczesniej miala tylko jednego partnera i nieszczesliwie ja zostawil to jak wtedy bedziesz sie czuł?Nie bedziesz sie czul ochydnie i brudnie..?To smutne...!

Gość singiel 1
mirelka13 ........ a ile masz latek

A jesli twoja przyszla kobieta bedzie dziewica to powiedzialbys jej ze byles u dziwki??A jesli ona by sie dowiedziala i cie zostawila??Co wtedy..??Bo ja nie chcialabym byc z facetem ktory byl u prostytutki!!!

Gość singiel 1
hehe to jest mało prawdopodobne szanse są takie same jak to że że w polsce będą normalne zarobki:(

Gość singiel 1
to się ciesz szczęściem :) ale w sumie tak jak mówisz nigdy niewiadomo na kogo się trafi

wiesz ja znam kilka dziewczyn ktore sa ładne,inteligentne i maja poukladane w glowie.I mimo to ze sa ladne nie kochaly sie jeszcze a maja po 20.- 23 lata,a wiesz dlaczego sie nie kochaly?Bo sie szanuja!A pelno bylo takich co chcieli by cos wiecej ale one ich splawialy!!i co ty na to?Ja tez znam takie idiotki co sie puszczaja ale sa tez porzadne dziewczyny tylko trzeba byc cierpliwym i szanowac sie!!!

Gość singiel 1
:) dzięki za pocieszenie może masz rację :) masz za to 🌻

Gość singiel 1
szczerze to nie byłem kilka razy na randkach ale jak nie iskrzy to nie ciągne tego ja nie jestem taki co wykorzystuje dziewczyny

Jesli poznasz porzadna i dobra dziewczyne,ktora jest dziewica i jesli bedziesz sie z nia kochal to ona napewno bedzie szczesliwa ze jeszcze sie nie kochales!!!JBo ja na miejscu twojej przyszlej kobiety..cieszylabym sie:) Naprawde jestem pelna podziwu ze wytrzymujesz i nie poszles jeszcze do prostytutki i trzymam kciuki za ciebie:)mam nadzieje ze tam nie pojdziesz!

Gość singiel 1
wiesz czego się boje tego że porządni i dobrzy ludzie zawsze trafiają się nie porządne dziewczyny i na odwrót

Czesto tak bywa!Moze odmienne charaktery sie przyciagaja..?nie wiem! Ja jestem w zwiazku ponad 3 lata i powiem Ci ze jest róznie..:( Czasami to mi sie wydaje ze on juz sie za mna nudzi..:(?

Gość singiel 1
no właśnie więc czasami się zastanawiam czy warto się szanowac głupie to pytanie ale bardzo na czasie niestety:(

Jak juz sie jest z kims tak dlugo to w zwiazku zaczyna sie robic ponotoniaa!!A ja chcialabym zeby on na mnie patrzyl tak jak na poczatku jak sie zakochal!Ale to jest raczej nie mozliwe!!To moze teraz ty mi cos poradzisz??:)

Gość singiel 1
jak twój chłopak lubi sport zabierz go na mecz albo zapiscie się na karate albo coś podobnego :) niezły ubaw by był kupa śmiechu i radości napewno by na ciebie spojrzał inaczej byś była w kimonie ;) on też normalnie fajna sprawa dobry pomysł