Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ReallyPissedOff

czy bylybyscie z facetem ktory gada z rodzina o seksie z Toba?

Polecane posty

Gość ReallyPissedOff

wlasnie moj facet tak zrobil... gadalismy wczoraj na gg i mi powiedzial ze gadal ze swoja rodzina o seksie ze mna !!! wybaczcie ale szlag mnie jasny trafil !! co byscie zrobili na moim miejscu? byc z facetem czy olac go? dodam Ze gadalalismy o wspolnej przyszlosci itd itp... teraz juz nie wiem czy bycie z nim na jakis sens.. a moze tak powinno byc ze facet gada o seksie z rodzina .. i pewnie tez z kumplami z pracy :((

Gość cała Kafe tam przesiaduje
z kumplami to na bank :O

Gość ReallyPissedOff
pewnie masz racje.. zaufalam mu.. oddalam mu siebie... czy to nie powinno zostac pomiedzy nami...??? co robic? zajebisty prezent na urodziny - moj facet gada o seksie ze mna z innymi :(

Gość cała Kafe tam przesiaduje
powinno zostać między wami zdecydowanie. a ty? gadasz o tym np. z kumpelami?

Gość ReallyPissedOff
moze i naleze do wyjatkow, ale uwazam ze to co jest pomiedzy nami w sferze intymnej tam powinno zostac. nie, nie rozmawiam o tym z kumplami... detale zachowuje dla siebie wylacznie.

Ty gadasz o seksie z nim z obcymi ludźmi (tu na kafe) :P i jakoś Cie to nie gorszy :P

Gość ReallyPissedOff
czy ja napisalam jakies detale? nie ,,, naucz sie czytac ze zrozumieniem :P pytam sie czy warto byc z facetem ktory gada o seksie... zwlasna rodzina,... co bys zrobil/zrobila na moim miejscu?

nie napisąłaś szczegółow ale rozmawiasz o problemach w związku z bandą przypadkowych ludzi.... to dość dziwne

komiczne -> ty jestes dziwny.. Jej chlopak rozmawia z rodzina, na zywo a autorka sie pyta tak po prostu ludzi ktorzy nie skojarza jej po tym fakcie. Powiedz ze zrozumiales..

Gość tak tak tak nie
a o co mowil o tym seksie dokladniej???

Gość ja mam bardzo gładka
a co takiego im mowi? bo to istotne

Gość tak tak tak nie
mialo byc co mowil*

a rozmawiałaś z nim kiedyś o tym, gdzie są granice dyskrecji jeśli chodzi o Wasz związek? Może on po prostu nie widział w tym nic złego i tyle. Nie każdy zapatruje się tak samo na te sprawy - jeden facet będzie rozprawiał z kumplami niemalże o wszytkich detalach łóżkowych, inny zupełnie nie porusza z kolegami takich teamtów. Kwestia wyraźniego powiedzenia sobie czego sie oczekuje od partnera. A jeżeli zostało to powiedziane, a on i tak robi swoje, to znaczy, że jest nielojalny w dość poważnej sprawie i pewnie należy się zastanowić nad tym związkiem - tyle w tym filozofii jak na moje oko ;)

Gość przesadzasz
moze ma takie relacje z rodzina, ze moze mowic o wszystkim. zabardzo to przezywasz. nic zlego sie nie stalo

\"a moze tak powinno byc ze facet gada o seksie z rodzina .. i pewnie tez z kumplami z pracy\" to, jak powinno być, a jak nie powinno każdy sam ustala w swoim związku, zgodnie z własnymi zapatrywaniami i sumieniem. Tutaj nie uzyskasz miarodajnej odpowiedzi na to pytanie. To ustalasz TY i ON, nie inni. Jesli sama do końca nie wiesz, co powiniście, a czego nie to nie dziwię się, że są niedomówienia. osobiście rozumiem tych \"dyskretnych do bólu\", ale nie krytykuje też tych otwartych i gadatliwych - ludzie są po prostu różni, co innego lubią, jedni akceptują więcej, inni mniej. Normalne sprawa Żelazna zasada: \"wszystko z głową i bez przegięć\", a będzie ok.

Gość haris piltonowa
dokladnie przesadzasz, w 21wieku seks to nie temat tabu

nie jestem dziwny, tylko zaczepny :P a co do tematu.. z JAKĄ rodziną rozmawiał i o czym? Jesli z matką lub ojcem o tym, jak świetną masz technikę robienia loda to faktycznie jest dziwny.... ale jelsi np z siostrą ogolnie o tym, jak mu jest z Tobą świetnie w łózku - to zupelnie normalne

Gość a moze tak
ile macie lat??

no dobrze, ale co on swojej rodzinie powiedzial konkretnie? bo tego nie napisalas...

Gość a moze tak
ile macie lat, co powiedzial i komu powiedzial? autorko jestes?

Gość ReallyPissedOff
jestem:) dziekuje Wam za wypowiedzi.. ja mam 25 , on 27 lat !!! znamy sie od 4 lat, ale razem jestesmy od kilku m-cy.. gadal o seksie z cala rodzina, z tego co mi wiadomo.. co tym co dzialo sie w weekend.. ( wam pikantych szczegolow zdradzac nie bede). na moje pytanie dlaczego to zrobil, bo " on mowi rodzinie wszystko i gadaja o wszystkim"... gadalismy o slubie .. teraz nie jestem pewna czy chce byc z kims , kto powie wszystko rodzinie..

Gość ReallyPissedOff
mysle ze niektore rzeczy powinno sie zachowac dla siebie... stracilam zaufanie do niego w tym momencie.. mialam plany na przyszlosc... kochalam Go.. nadal i naprawde go kocham.. :(

Gość o jejku moj chlopak tez
rozmawial z rodzicami o nas ze wspolzyjemy i takie tam. dlatego ze oni sie pytali. tyle ze mamy 20 lat

Gość ReallyPissedOff
nie to ze oni sie pytali.. on sie chwalil tym co robilsmy, ze musial meble po wszystkim poprzestawiac itd..

Gość ReallyPissedOff
moja teoria - albo musial sie dowartowsciowac, albo lubi gadac o seksie z innymi :( jak tak jest - nie chce go znac ;-(

Gość kobieto po pierwsze
zrobil to pierwszy raz (nie zaznaczylas nic ze kolejny) mogl nie wiedziec ze to tak cie dotknie, porozmawiaj z nim o tym, a skoro chcesz go od razu tak rzucac to moze i tej lepiej dla niego im szybciej tym lepie, niz masz go w przyszlosci tez za "niewiedze" rzucic

Gość kobieto po 2
znacie swoje zdanie na temat zdrady? moze tez nie ?