Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agdalena

szukam znajomych, moze przyjaciol

Polecane posty

witam wszystkich moim dużym problemem jest brak znajomych, ludzi z którymi mogłabym sie spotkać, pogadać, wyjść na imprezę. mam 21 lat, od 3 lat studiuje w warszawie (teraz zaocznie), od niedawna pracuje. mam chłopaka, i nie zamierzam wymieniać go na inny model. chciałabym poznać ludzi z którymi mogłabym i popisać, i spotkać sie na żywo. moje przyjaciółki zostawiłam w mieście z którego pochodzę, tutejsze znajomości rozpadły sie, niestety. jestem raczej towarzyska, i bez ludzi usycham, a teraz właśnie bardzo mi brakuje kogoś z kim mogłabym spędzać czas. poza tym jestem też dobrą słuchaczką. jakby co - agdalena@tlen.pl

mam podobnie jak Ty... tylko że ja wyprowadziłam się z Wawy do Białegostoku - tutaj układamy sobie życie razem z moim nazeczonym. i choć jestesmy razem to coraz bardziej brakuje mi jakiejs koleżanki, znajomej aby wyjść gdzieś na jakieś \"ploteczki\" jak to można robić tylko z dziewczynami... rozumiem Cię doskonale:) pozdrawiam:)

no właśnie. chłopak - ok, ale jak się bawić czy żalić to tylko z dziewczynami. ja akurat uciekłam (prawie) spod Białegostoku. i teraz za dużo samotności.

wola mokotow ursynow. zasieg nieograniczony. wiecej masz prywatnie. poza tym mimo wszystko warszawa jest mala.