Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona już

ciągle osłabiona, zmęczona, obżarstwo, albo głodówka

Polecane posty

Gość znasz dzialanie tabletek anty
i to w wieku 23 lat...:O

Gość zmęczona już
gdzie tak napisalam??analfabetyzm wtorny?? i tak bede mowil, ze to okres...wszyscy tak mowia, a ja biore wlasnie taletki po to, zeby go miec, moze byc substytutem, moze byc niedokladnie okresem w doslownym znaczeniu... ale wjdz na wsyztskie inne topoki..z reszta jakdosaje substytut, to nie mowie, mialam substytut, ale mialam okres...Ty pewnie jestes wyjatkiem?? to powodzenia..substytucie

Gość zmęczona już
a kiedy przychodze do swojego lekarza lekarz zadaje pytanie"kiedy byla ostatnia miesiaczka"...jesli potrafisz tylko doslownie wszytsko traktowac...to wspolczuje... nie wsyztsko jest biale, nie wszytsko czarne, sa jeszcze rzeczy po drodze, ale na nie brakuje Ci chyba fantazji...nie chcialam byc niemila..ale sama stwarzasz problem... bo ja moge nawet mowic, ze mam dwa okresyw miesiacu, a moja krew jest zielona, a Tobie nic do tego...prosilam o rade w zwiazku z tym jak sie czuje, ale tacy jak Ty wola wygrzebaywac rozne rzeczy...i udowadniac jacy to nie sa madrzy...dobrze ze masz chociaz ten komputer, bo w swiecie ralnym pewnie taka cwana nie jestes...

Gość dziewczyno zrób wreszcie ten t
est ciążowy, bo naprawdę, nie tylko masz objawy ciążowe, ale zachowujesz się typowo jak baba w ciąży

Gość zmęczona już
a czytalas moje wypowiedzi?? nie cierpie jak ktos nie czyta ze wpisu ktory dalam dzisiaj jakies dwie godizny temu wynika, ze zrobilam test...!!!! ale po co zadawac sobie tyle trudu??lepiej od razu naskakwiac...

Gość faktycznie może jakaś
chandra...gorszy okres, forma...

Gość zmęczona już
byłam u lekarza, nie wiem czy kogoś to interesuje, ale ponieważ mogę wreszcie odrzucic zarzuty , które się tu pojawiły to piszę zrobiłam badania, okazało się że mam obniżony poziom potasu, a to moje nieregularne jedzenie najprawdopodobniej spowodowne jest stresem...albo zbyt szybkim trybem życia, co w zasadzie wychodzi na jedno, tera próbuje wprowadzic więcej systematyczności i stałości w posiłkach... nic strasznego:] a jakas organizacja mi sie przyda:] pozdrawiam:] p.s. bulimii tez nie mam...