Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Drufija

rezygnacja z funduszu w ampliko czy wyplaca mi kase w calosci?

Polecane posty

jestem w ampliko 7 lat i mam dosyc chcialabym zrezygnowac,ale niewiem czy zwroca mi cala kase jak im wplacilam,obecnie place 2200 na rok,czy ktos z was juz rezygnowal z funduszu w ampliko ,jak mam sie do tego zabrac?

juz ci pisze kotek,nie wiem jak to jest teraz ale 5 lat temu moja Mama tez chciała zrezygnować a wpłaciła 10 tys i chciała je wyciągnąć ,mało tego przedstawiciel tej takowej firmy powiedziała ze kasa jest jak w Banku wpłacasz i wypłacasz nawet z procentem czyli nic nie tracisz :) fajnie ,poprostu super jak nic ,lepiej niż w Banku bo tu jestem ubezpieczona ,no ale nadeszła chwila kiedy otworzono nam szeroko oczka:) Mamie oddali 1700zł !!! a ile było latania .Nie wiem czy tobie tez tak obiecywali..? a zobacz w umowie powinno to byc zapisane ze w chwili zerwania umowy jak to jest .

Gość troll postowy
Pzreczytaj Ogólne warunki umowy, tam powinno być wszystko napisane. Kiedy można zrezygnować bez obawy o stratę finansową

Gość mamita
sluchajcie to jest firma kant-naciagacze.do sadu z nimi.oni zarabiaja na nas wielka kase.nas oszukuja

Gość mamita
wplacilam jednorazowo dosyc spora sume pieniedzy wprost wyludzili na nas.zycze im samego zlego nie patrza czy sie komu dzieje krzywda czy nie wazne aby oni zarobili taka jest prawda

Gość PIGMEJ.
Po wypełnieniu całej dziesięcioletniej umowy w baku nawet na niskim procencie miałbym większy zysk

Gość bemkad
hyba hory jestes ja placilem 11lat po programie sprawa dla reportera wycofalem sie wykupilem polise i dostalem60 procent z tego co wplacilem zebym placil do konca to i tak nie oddadzom bo biorom oplaty i prowizje i potem wyplacom grosze zrezygnuj jak najszybciej bo w konia robiom ja zrezygnowalem w bank kasa i po 1roky 2 stuwy do przodu . kupilem polise na zycie terz w ampliko dalem sie omotac taka jak na auto . mialem wypadek lekaz sam muwil zebym papiery wyslall bo dosc brzydko wyglodalo skrecilem noge 2 miesionce hodzic nie moglem po 3miesiocah wezwali na komisje i nic nie ma uszczerbku nic nie dostolem nawet odwolania nie moge zlozyc tylko do sadu isc ale spokuj se dalem bo znuw skrecilem ale papieruw nie zlorze bo i tak nic z tego OMIJAJCIE AMPLIKO Z DALEKA I WSZYSTKO CO Z NIMI ZWIAZANE lepiej krus

Gość bemkad

Gość ja powiem tak........
przeczytaj najpierw umowę i zobacz co tam masz napisane po ilu latach możesz wypłacić itd.... wiem że ludzie w momencie rezygnacji mieli wypłacany tylko jakiś tam procent i nie odzyskiwali całego wkładu dla mnie to jawne oszustwo ....moja znajoma tak miała dostała tylko połowę wkładu i nic nie mogła zrobić nie wiem jak jest akurat w ampliko ???