Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Azallia

Praca dla mam siedzacych w domu z dziecmi

Polecane posty

Witam! Wiecie moze cos na temat takiej pracy. Chcilabym dorobic ale mam 2 miesiecznego synka i raczej do normalnej pracy nie moge pojsc.

Też właśnie takiej szukam i niestety ciężko z tym. No chyba, że skręcanie długopisów.

azallia dobry temat zadałaś kochana ja kiedyś i skręcania długopisów szukałam , to okazłąo sie naciąganiem. trzeba było wykupić starter potemm iles osób wciągna i nici i tak z tego wyszły

Skręcałam kiedyś długopisy i wyszłam na nich jak zabłocki na mydle :(:(:( Niektórzy moi znajmomi przepisują prace studentą lub siedzą w papierach firm,również dużo osób robi różne prace np świece,mydełka czy też biżuterie i sprzedaje na allegro.

no wlasnie, w internecie jest duzo takich ogloszen ale wszedzie trzeba najpierw wplacic jakies pieniadze. Szczerze mowiac to nie ufam takim ofertom.

Gość AVON - SPEŁNIAJ SWOJE MARZENIA
Bycie Konsultantką Avon jest łatwe i przyjemne, ponieważ Klienci doskonale nas znają i mają do nas zaufanie. Dlatego podejmij decyzję i zacznij zarabiać już dzisiaj ! NIE RYZYKUJESZ ani złotówki: - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - bezpłatna dostawa kosmetyków, - w każdej chwili możliwość rezygnacji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktów, - składanie zamówienia przez internet w kilka minut, - paczkę kurier przywozi wprost do domu! A ZYSKAĆ możesz wiele: - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla konsultantek ze zniżkami do 80% !!! - dla ambitnych możliwość awansu - stanowisko Lidera, Dodatkowo startując w najnowszym Katalogu - specjalny program motywacyjny dla nowych Konsultantek - możliwość zdobycia torebki o wartości 999zł !!! Oraz program motywacyjny w którym można zdobyć gratisowe kosmetyki !!! Szczegóły można uzyskać pisząc na email: jjmolka@gmail.com