Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopcyk

Naprawdę w moim wyobrażeniu dziewczyny są delikatne, romantyczne

Polecane posty

Może niektóre takie są i taką bym chciał mieć ale dziś np słyszałem jak jedna dziewczyna do innych powiedziała: \"zaraz wracam idę się odlać\" hmm fajnie no nowoczesność, wyzwolenie ale ...chyba wolałbym romantyczną

Gość ja tam zawsze
mówie że ide lulu:)

Gość Bodzio1
Wyzbądź się nadziei,że taką w PLznajdziesz,teraz babska są bardziej wulgarne od chłopaków,dlatego staraj się o japoneczkę,to są cudowne laseczki!!! mniam

Gość kritlenn
hehehe to moja kumpela mówi - "Ide sie wyszczac " a fajna z niej babka :) kompletnie nie blachara, ładna i inteligentna do tego

Gość Ignorance Is Bliss
jest wiele takich wlasnie..babochlopow w polsce.ale nie wszystkie.

Gość dsfdf
e tam, bo to się nie wyklucza :) ja mowie czasem - idę się odlać (do kolezanki), a jestem delikatna i romantyczna (noszę sukienki, mam 4 koty i płaczę na prawie każdym filmie ;) )

Gość zalatuje czarownicą
a nie romanyczką:D szczególnie te 4 koty:P

Gość dsfdf
i 2 psy :) jak romantyczka określa swoje części intymne? kwiat lotosu? dolina życia? może Komnata Tajemnic? ;) ja mówię cipka mówię kutas, pieprzyć się, odlać się, spuścić się i często klnę... gdy idę kupę, mówię "idę kupę" zamiast "idę do toalety przypudrować nosek"... a jestem wolontariuszką w schronisku dla zwierząt, moje włosy to gęsta kaskada zawsze rozpuszczonych loków do pasa, mam bardzo delikatną buzię, długie rzęsy, niewinny uśmiech i porcelanową cerę (to prawdopodobnie cechy fizyczne romantyczek ;) ), wzruszam się widząc wschód słońca, bronię uciśnionych, pisuję opowiadania do magazynu "Sekrety serca" (o miłości jak wiadomo) i płaczę na komediach romantycznych to dopiero ewenement!