Otto Katz 0 Napisano Listopad 7, 2007 --> hannah_37 Czytane w obie strony tak samo ? O_O Kobra królewska. :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przedłurzacz orgazmów 0 Napisano Listopad 7, 2007 Schizofreniczka - Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s.e.d.e.s Napisano Listopad 7, 2007 ja też jestem magiczny :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przedłurzacz orgazmów 0 Napisano Listopad 7, 2007 pijaweczka - Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wredna zołza 0 Napisano Listopad 7, 2007 oczywiscie ze tak:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość unlogged d. Napisano Listopad 7, 2007 PO jestem zazdrosna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przedłurzacz orgazmów 0 Napisano Listopad 7, 2007 unlogged - zawstydzasz mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość unlogged d. Napisano Listopad 7, 2007 ja? Ciebie? gdzieżbym śmiała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camaro 0 Napisano Listopad 7, 2007 Nie:-) Przedlurzacz :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Okruszyna Słońca 0 Napisano Listopad 7, 2007 wredna zolzo masz fajna stopkie, ja bym powiedzial ze trzeba zwracac baczna uwagie na marzenia bo maja ta wlasciwosc ze sie spelniaja, a ja , no nie wiem czy chcialbym zeby mi sie wsszystkie marzenia spelnily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 7, 2007 mój też świadczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktogdziejak 0 Napisano Listopad 7, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 7, 2007 --> wszyscy jesteśmy wariatami Bądź uprzejmy pisać wyłącznie za siebie, nas zostaw w spokoju. Ja np. poddaję się długiej, nie rokującej nadziei, bardzo kosztownej terapii. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizofreniczka 0 Napisano Listopad 7, 2007 i z nadzieją czekasz na pozytywne rezultaty tej terapii, jak mam rozumieć? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 7, 2007 Codziennie wieczorem ma dwugodzinny seans terapeutyczny. Juz niedługo bedę zdrowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 7, 2007 --> Schizofreniczka Inaczej bym się na nia nie zdecydował. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Listopad 7, 2007 a dasz znać jak to nastąpi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktogdziejak 0 Napisano Listopad 7, 2007 Lecę gdzie chcę, lecę jak chcę. Swoją rakietą i na swój rachunek.:P Powodzenia w terapii:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizofreniczka 0 Napisano Listopad 7, 2007 Trzymam kciuki w takim razie... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 7, 2007 { a dasz znać jak to nastąpi? } Myślę że sie sama zorientujesz, ilośc moich postów przejdzie w jakośc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unijny liberał 0 Napisano Listopad 7, 2007 Lusia a jak sie ma Twoja Córcia[ pozdrówka dla Niej] czego sie bardziej uczy ? życia czy matematyki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Listopad 7, 2007 na pytanie zadane w temacie odpowiedz brzmi:\"nie wiem\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 7, 2007 --> lubiś Śpieszę cie pocieszyć, ja też nie wiem. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Listopad 7, 2007 http://www.lupolska.pl/typo3temp/pics/56db0a2ea9.jpg \"Petitki Lubisie to przepyszne misie\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Listopad 7, 2007 M...nie pocieszyłeś mnie:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lasintia 0 Napisano Listopad 7, 2007 To co ja mam powiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszna misia 0 Napisano Listopad 7, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zniesmaczony Antoni 0 Napisano Listopad 7, 2007 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Listopad 7, 2007 nie lubisz Petitków Antoni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwyrodniała żuchwa konia 0 Napisano Listopad 7, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach