Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palącaaaaa

Kto stosował Tabex????

Polecane posty

Gość palącaaaaa

Dzisiaj byłam w aptece i pytałam o ten lek,kobieta w aptece powiedziała że to trucizna! Mieliście po tym jakieś środki uboczne? bo teraz to już nie wiem czy to kupić.

Gość to lepiej niech ta kobieta
stuknie się w swój głupi łeb, na pewno nie każdy może go brać m.in dlatego jest to lek na receptę. Ale to na pewno nie jest trucizna.

Gość to lepiej niech ta kobieta
miałam na początku duszności, ale lekarz powiedział mi, że to od odstawienia papierosów i faktycznie po kilku dniach było ok.

Gość palącaaaa
Dziękuje za odpowiedź i proszę o więcej wypowiedzi.

Gość mazuski chlopak z kaszub
mnie sie wydaje ze tabex to chyba tu sie liczy efekt placebo. Ja zastosowalem, jak ochota na fajkie, szklanka wody. W pierwszym dniu opilem sie jak bak i sikalem co minuta , ale bardzo skuteczne . Nie pale juz chyba wiecej niz 10 lat, a co anjwazniejsze nie mialem ochoty. Podobno to polega na tym ze wyplukuje sie nikotyne z organizmu i tak to dziala

Gość czarna222222222
Ja go brałam i musze powiedziec ze jest rewelacja. Ja tez mam to juz za soba i nadal nie pale a razem ze mna 3 znajome juz osoby . Ja kupowalam go bez recepty i nic mi nei bylo i nigdy od nikogo nie slyszlam zeby to byla trucizna:) POZDROWKA I 3 MAM KCIUKI :)))) NIE WIERZ W TAKIE BZDURY:))))))))))))))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość DIZEWCZYNY KUPIŁAM TABEX
MOJEMU FACETOWI [DOSTAŁAM RECEPTE] ALE ON NIE CHCE RZUCIC PALENIA. MYSLICIE ZE JAK ZACZNIE OD PON ŁYKAC TABEX TO PRZESTANIE PALIC?

przestanie ;] jak bedzie chcial oczywiscie a co do trucizny to moze i owszem-ale czy papierosy to witaminy i mineraly? :D tabex bierze sie stosunkowo krotko-pali sie latami. Ciekawe co jest wieksza trucizną?

Gość Skolowany
Zapewniam że ten lek nie jest trucizną. Nie bardzo chce mi się wierzyć że tak to okresliła farmaceutka?! Jednak wydawany jest na receptę i nie każdy może go używać. Mnie wręcz szkodził,miałem nudności,zawroty głowy,brak snu,kołatanie serca.Żona wzywała pogotowie.Lekarz natychmiast kazał mi odstawić.Pomagała silna wola.Gdy jej nie ma nici z odwyku! Było że nie palilem 10 mięsiecy,potem ponad 4 miesiące,ostatnio 41 dni i znow wracałem do palenia! Podnoszę się od nowa.Dziś jest 6 dni odkąd nie palę.Mam nadzieję że tym razem się powiedzie? Wsparcie mądrych ludzi pomaga! Byłem na jednym idiotycznym forum zwane plotkarkie to malo brakowało a znów zacząłbym palić!

Co za bzury piszesz! Pierwsze słyszę,że Tabex jest trucizną???! Palenie latami to dopiero jest trucizna! Nie wierzę że w aptece tak powiedzieli,pewnie dodajesz od siebie?! Mnie akurat bardzo pomógl Champiks jest bardziej skuteczny,ale też drogi.Nie pale blisko 3 lata i jest OK!

Gość Annnkanna
A obecnie czy ktoś z Was bierze Tabex?

Gość Ediss

Annnnkanna ja obecnie biore. Drugi dzien 😊