Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NECIA1605

Przyjęcie urodzinowe-jedzonko

Polecane posty

Doradźcie mi, robie w sobotę przyjecie urodzinowe na 10 osób dla narzeczonego. nie bardzo wiem co przygotować, tym bardziej, ze w sobotę będę do 14 w pracy. Myślałam o jakimś gulaszu i jakąś zimną płyte, tylko nie wiem co pomóżcie!!!

Gość kucharek skwarek
1. baby z nosa w bitej śmietanie 2. bigos z jeża 3. sperma w galarecie 4. włosy łonowe w cieście Nie dziękuj 🖐️

tak na szybko to mozesz zarobic sałatke gercka: ser feta oliwki sałata brokóly ugotowane(nie koniecznie, chociaz warto dodac:)) papryka pomodor ogórek swieży Pokrój w kostke wszystko, polej sosem greckim (możan kupic w markecie i rozrobic i oliwa) i gotowe dzię wczesniej możesz przygotować małe kotleciki mielone z piczarkami lub serem w srodku, w sobote tylko odgrzejesz, tak samo możesz kupic kurczaka w piatek go przyprawić, w sobote wrzucic do piekarnika, i podac kolo 19-20 jako ciepłe danie

a i jeszcze na szybko to jajka w majonezie posypane szczypiorkiem, ogólnie wedliny, sery, pomidory z cebula, grzyby marynowane, papryka w occie itd.

Fasolka po bretońsku Sałatka : kapusta pekinska pomidor ogorek ser feta (SOJOWY) cebula oliwki czarne sos vinegree Sałatka 2 : ugotuj brokuły jajka na twardo i pomidory porozrywac brokuły na rozyczki ulozyc , jajka pokroic na cwiartki (wzdluz) i pomidory w 8 lub 6 ( w zaleznosci od wielkosci pomidora) do tego zrobic sos jogurtowo majonezowy z czosnkiem - polać PYCHA !! do tego kiełbaski, np. frankfuterki sałatka gyros - pekinska pomidor kurczak sos do gyrosa - przepis szczegolowy na necie zimna plyta - to wiesz

Gość aaaa co to jest
zimna płyta?