Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka k

piersi po ciąży

Polecane posty

Gość karolinka k

dziewczyny mam pytanie. zawsze miałam małe piersi, 75 A, w ciąży zwiększyły mi się do miseczki B. jestem w 8 miesiącu, zastanawiam się czy po wszystkim piersi wrócą do "normy" - jestem b. drobną osobą, czy utrzymają się w "ciążowym" rozmiarze.

JA NIE BYLAM JESZCZE W CIAZY ALE ROZNIE Z TYM BYWA... JAK URODZISZ TO BEDZIESZ MIEC JESZCZE WIEKSZE BO BEDZIESZ MIALA POKARM.

chodzilo mi o to ze roznie bywa zwygladem piersi po ciazy. niektorym zostaja wieksze niektorym mniejsze niz sprzed ciazy a jeszcze jest taka opcja ze calkiem zanikna bo i tak sie zdarza ale rzadko.

Nikt Ci nie da jednoznacznej i pewnej odpowiedzi na Twoje pytanie.Ja takze przed ciążą bylam drobna, mialam taki sam rozmiar biustu.Wzrosl mniej wiecej do takiego rozmiaru jak Twoj.Po karmieniu(tylko miesiąc)wrócily do swojego stanu sprzed ciązy,moze nawet niestety mniejsze:( Ale moze Tobie zostana albo podrosna,roznie z tym bywa.Wszystko to indywidualna sprawa:)

Gość upuppuppuuppuupup

Gość zzzzzzzzzzzz
Zastanawia mnie totak jak ciebie też mam rozmiar 75A i jestem w 37 tygodniu ciąży piersi wiele mi nie urosły. Mogę tylko przypuszczać że albo będą spowrotem takie małe albo jeszcze mneijsze, bo moja mama ma małe i po urodzeniu 3 dzieci nie urosły jej:( niestey:( więc mi pr\ewnie tez nie urosną. A tochyba trochę sprawa genów. Tak jak i rozstępy ktorych dostalam mimo uzywania oliwek i kremow:(:(

Gość jak mógł piotr odpaść
mnie też ciekawi ten temat. mogłyby się wypowiadac Panie i pisać czy im się zmniejszyły,zwiększyły(i z jakiego rozmiaru na jaki) czy pozostały bez zmian,

moje piersi w ciąży leciutko się powiększyły, jak karmiłam (krótko niestety :() były jak na mnie baardzo duże, ale wkrótce wróćiły do swoich rozmiarów. Były tylko trochę mniej jędrne, ale widzę, że jest z nimi coraz lepeij, odzyskują formę :)