Gość co mam wybrac Napisano Listopad 7, 2007 jest tyle promocji w avonie wod ze nie wiem co wybrac.pomozcie ktora byscie wybraly? zestaw today zestaw true glow zestaw perceive czy passion dance? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pain au chocolat 0 Napisano Listopad 7, 2007 zadna Avon to chłam zwalszcza ich wody perfumowane :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co mam wybrac Napisano Listopad 7, 2007 to co proponujesz/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mendywendy Napisano Listopad 7, 2007 passion dance Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LeśnySłodziaczek Napisano Listopad 7, 2007 A MUSISZ KTÓRĄŚ WYBIERAĆ? JA TEZ ŻADNĄ :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co mam wybrac Napisano Listopad 8, 2007 Już nie muszę kupować. Wystarczyło że się umyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie lubie avonu ale moja Napisano Listopad 8, 2007 mama za nim szaleje. przyznam ze tylko jeden zapach m isie tam podoba i go kupuje - litlle black dress. nawet mojemu facetowi sie podoba a on jest okropnie wybredny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach