Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawna forumowiczkaaaa

jak zaczac sie odzywac na lekcji

Polecane posty

Gość dawna forumowiczkaaaa

wyrażac swoje zdanie itd ja nie umiem zaraz sie cholernie denerwuje i robie czerwona i jestem lekcewazona :O

Gość ja mam tak samo

ja sie nigdy nie ozdywałam na polskim strasznie mnie wkurzało to interpretowanie wierszy... nie mogłam słuchać tych wszystkim mdłych i przesiąkniętych ochami i achami wypowiedzi:o na reszczie przedmiotów bardzo żadko:p jak nie jesteście stworzone do publicznych wystąpień to nie zmuszajcie sie na siłe;)

Gość ja sie nie odzywalam
przez cala szkole srednia. Na studiach odzylam, a potem byłam wyjkładowca na uczelni i musiałam gadac- i calkiem mi to dobrze szlo! Najwazniejsze to myslec o tym CO sie chce powiedzc, a nie JAK,bo gdy zaczniesz myslec JAK, to będziesz sie denerwowac kazdym zdaniem. Acha - no i jeszcze wiara w siebie i w to, co sie mówi.

Gość smielej i pewniej
no i na luzie ;)

ja sie tez nigdy nie odzywalam ....gdy poszlam do sredniej postanowilam byc odwazna!!! ale ze zawsze mam swoje zdanie i nie przystaje na namowy innych, pewnego pieknego dnia postanowilam sie wypowiedziec na temat pieknego wiersza...byla to jedna z pierwszych lekcji polskiego, a nauczycielka (jej interpretacja odnosila sie przewaznie do sciąg i streszczen..) wiec, gdy ja zaczelam opowiadac to co ja mysle i to co ja czuje zbeształa mnie. Zbeształa mnie za to ze inaczej to widze niz jest w tych durnych sciagach...i do konca szkoly mialam przerabane czyli same dopy w dzienniku :( nikt mnie nie bronil bo mialam w klasie same dupowłazy ale wiedzialam ze mam racje i pierniczylam polonistke!!! bylo mi tylko przykro za te marne oceny .................. ale pewnego pieknego dnia przyszedl dzien matury ;) bla bla bla ..................... napisalam najlepiej w calej szkole, dyrektor czytajac wyniki szczegolnie mnie pochwalil :):):) jednak mojej polonistce bylo mało, skomentowala to tak \"powiedz mi z jakiej sciagi to spisalas i jak ci sie to udalo skoro caly czas cie obserwowalam\" byla wsciekla i zła a ja jej na to \"pani profesor ja pisalam z glowy i od razu na czysto bo znam sie na polonistyce lepiej niz niektorzy pseudo profesorowie\" wkurwiona poszla a ja mialam nadzieje ze juz jej nie zobacze.. jednak na ustnej sie odegrała - zadawala mi takie pytania ze ja nie wiedzialam co gadac, ale dyrek mnie bronil i dali mi dope :D do dzis sie z tego smieje :):):):):)