Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akasha2609

Moze mi ktos pomoc!!!chodzi o żele UV do tipsów

Polecane posty

Gość Akasha2609

Kupiłam zestaw do robienia tipsów żelowych i chce sie nauczyc jak wszystko robic krok po kroku!!mam problem z żelami bo mam ich piec i nie wiem ktory po kolei nakładać:/ ?? Moze wymienie: -gel french weiss do białych koncowek - ayfbau gel fgrench rosa: 3-fazowy, uniwersalny, budujacu -allround: zel uniwersalny, podkladowy, budujacy i nablyszczajacy -gel aufbau gel rosa budujacy aufbau gel klar przezroczysty, budujacy I ktory wybrac????prosze o odpowiedz:)

masz o dwa za duzo :D na co ci dwa rozowe do frencha idwa cleary ? zel uniwersalny podkladowy budujacy i nablyszczajacy to zel jednofazowy , czyli nakladasz na kazde trzy warstwy, jak chcesz frencha to jeszcze na podkladowy najpierw nakladasz bialy potem podkladowy i nablyszczajacy , a jak chcesz french z rozowym a nie bezbarwnym to nakladasz podkladowy clear potem bialy french potem rozowy a potem nablyszczajacy , zalezy czy chcesz robic metoda trojfazowa czy jedno fazowa a moze dwu? ale najpierw to ty moze rob tylko na sobie bo faktycznie chyba za bardzo nei kumasz o co chodzi. pozdrawiam 🖐️

Gość kosmetyka
zapraszam na forum kosmetyczne jest dzial poswiecony stylizacji paznokci www.swiat.forumowisko.net

Gość buahahhahahahahaaaaaaaa
"na podkladowy najpierw nakladasz bialy potem podkladowy i nablyszczajacy" co za bezeeeeduuuuraaa.... :O "styliski"...🖐️

Gość Akasha2609
do alutki a kto powiedzial ze kupilam na allegro????:/jak nie masz ochoty sie wypowiadac na ten temat to nic nie pisz a co w tym jest smiesznego w koncu to jest dla ludzi nieprawdaz?????a zreszta i tak juz wiem co i jak:D