Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gzdsfgfdhgfhughj

Z czerwonych na blond????

Polecane posty

Gość gzdsfgfdhgfhughj

Witam :) mam pytanie. Otóż mam czerwone włosy aktualnie (Schwarzkopf Brilliance Luminance - jaskrawa czerwień (wyszły troszkę ciemniejsze i się nadal wypłukują)) i jest to druga farba czerwona w ciągu 2 ostatnich miesięcy, wcześniej były 2 brązy. Chciałabym teraz pierwszy raz mieć blond (taki miodowy, ale nie za ciemny). I tu moje pytanie: jak do tego doprowadzić? Na czerwone rozjaśniacza nie dam bo będzie różowo lub pomarańczowo - to wiem. Więc jak to mam zrobić? Myślałam, że najpierw na brązowo (w tym masowe odżywianie włosów) a po jakimś miesiącu rozjaśniaczem. Tylko właśnie nie wiem jakim brązem i czy w ogóle mi sie tak uda... Proszę o rady... Cieplutko pozdrawiam.

ja zeszlam z purpurowej czerwieni na blond bardzo szybko.najpierw 2 razy pasemnka,a potem mialam dosc powolnosci i poprostu rozjasnilam u fryzjera na blond.jak pojdziesz do dobrego fryzjera wyjdziesz blondyna,nie moge powiedziec zeby mi sie wlosy zniszczyly.zostaly takie jak byly.wiadomo ze i tak sie ciagle odzywek uzywa.

Gość a hahahahahaa
uuuuuu, i tak wyjdzie pomarancz... bo tych czerwonych nie da sie tak zakamuflowac brązem... przez jakis czas mialam pasemka blod-pomaranczowe. w sumie efekt był całkiem ciekawy. taki... inny;) teraz mam swój nudny jasny szatyn, czy co to jest:-/

Gość a hahahahahaa
a i wyszłam jakies 2 lata temu od "dobrego" fryzjera Jean Louis David... z ryżymi włosami za 200 zł... i nie prosiłam o odszkodowanie, bo ja nie potrafie w niektórych sytuacjach walczyć o swoje. pozniej mialam kasztan, a pozniej jakis bursztyn ktory to wlasnie byl rudo-czerwieniutki:) a reszte juz znasz(powyzej)