Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jamajka200

Odstawiam tabletki

Polecane posty

od dzisiaj nie biore tabletek antykoncepcyjnych. Dziewczyny jakie miałyście objawy po odstawieniu? Bo wiadomo że dla organizmu to jest \"nowa\" sytuacja bo juz sie przyzwyczaił do tabletek.

hej! ja odstawilam tabsy i juz mija 30 dzien i nie mam jako tako objawow troche bola mnie jajniki i jetem zmeczona i nie dostalam jeszcze@- to negatywy a pozytywy- lepiej sie czuje, jestem mniej nerwowa a przede wszystkim libido bardzo skoczylo do gory :) na chwile obecna to na tyle :D

Przed odstawieniem tabletki brałam ponad 3 lata Minusy: Pierwszy okres to tylko plamienie, na drugi czekam juz połtora tygodnia i nic = strach ze wpadłam:( Plusy: włosy o wiele mniej wypadają cera mi sie poprawiła zdecydowanie (miałam juz poczatki tradzika rózowatego, ktorego wywołują miedzy innymi tabletki hormonalne Pod koniec brania tabletek zuwazyłam ze byłam wiecznie jakas przygnębiona, teraz juz nie jestem Nie widze zebym przytyła, moze ciutek schudłam, ale przestałam jesc kolacje (mniej jesc mi sie chce tzn nie ciagnie mnie do dojadania juz)

Gość aliszja687
wypadanie wlosów..mimo ze odtawilam je juz dwa mc-e temu wciąż wypadaja mi włosy i te ciągłe zmiany natsroju..huśtawki nastrojów humory...moje mini-depresje....... oprócz tego przytylam 5 kilo :( brałam cilest..

ja tez odstawiłam Cilest, głównie z tego powodu że nie miałam orgazmów i byłam sucha. A pozatym nie miałam chęci na współżycie. No ciekawa jestem jak to teraz będzie wyglądało... Jak zaczęłam brać Cilest to nie miałam żadnych objawów poza bólami głowy na początku. Mam nadzieje że po ich odstawieniu też nie będzie jakichś sensacji :-)

Gość sylwiusia
Witam ja mam zamiar odstwić tabletki tzn teraz zrobilam sobie przerwe i w nastepna niedziele powinnam wziąść ale sie głęboko zastanawiam.Bralam tabletki ok 4.5 roku z 3 przerwami.Najpierw bralam Novynette a pozniej Cilest.Chcę odstawic bo strasznie wypadają mi włosy i obawiam sie o to czy w przyszlości bede mieć zdrowe dzieci i czy ja sama bede zdrowa.Tylko jest jeden problem i to poważnyój facet nie chce zaakceptowac faktu iż przestane brać tabletki i bedziemy musieli uzywać prezerwatyw.Nienawidzi prezerwatyw!!!Jak mam go do nich przekonać pomóżcie??????????????????????????????????????