Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprytna inaczej

mam dostep na mojego faceta mail i cos odkrylam

Polecane posty

Gość sprytna inaczej

a wiec ostatnio cos sie ode mnie oddala, weszlam na mail( pomylkowo zapisal login na moim kompie) a tam zdjecia jakiejs panny poobserwuje sytuacje i bede wiedziala o co chodzi, zachowuje jeszcze spokoj bo moze to jakas kolezanka czy cos ale jest pod moja obserwacja

Gość kompotierka
tylko zdjecia a tresci zadnej??

Gość sprytna inaczej
nie moge wejsc na te zdjecia bo on jeszcze nie wszedl i kapnie sie ze ktos przed nim wchodzil ale zdjecia sa od jakiejs panny, imie i nazwisko zenskie:)

Gość sprytna inaczej
imie a nie nazwisko mialam na mysli wiec pcozekam az on je obejrzy a potem ja

Gość rozumiem ze chcesz
wiedziec na czym stoisz, ale nie uwazasz, ze to nie fair??? Ja znam hasla do komunikatorow mojego faceta, do maili tez (oczywiscie zawsze moze miec dodatkowe konta), ale nie sprawdzam go. Jesli bedzie mial cos zrobic, to i tak to zrobi. Nie uwazam sie za naiwna, ale na czym chcesz opierac swoj zwiazek? na kontroli jego poczty?

Gość rozumiem ze chcesz
wiedziec na czym stoisz, ale nie uwazasz, ze to nie fair??? Ja znam hasla do komunikatorow mojego faceta, do maili tez (oczywiscie zawsze moze miec dodatkowe konta), ale nie sprawdzam go. Jesli bedzie mial cos zrobic, to i tak to zrobi. Nie uwazam sie za naiwna, ale na czym chcesz opierac swoj zwiazek? na kontroli jego poczty?

Gość buła
pilnuj łobuza

Gość mooozesz
mozesz na nie wejsc,a poznie wez ustaw jako nieprzeczytane,czy jakos tak........

Gość Wyliczanka ta
Hmmm... tez wlazlam do poczty mojego faceta i powiem tak: NIGDY WIECEJ! To sa jego maile, jego sprawy, jego zdjecia - i nikomu nic do tego, nawet mnie. Pogadaj z nim, sprobuj sie dowiedziec, o co chodzi, a nie szpieguj, bo sama sobie zrobisz wieksza krzywde snujac domysly. A jesli bedzie chcial Cie zrobic w balona, to Twoj 'spryt' i czytanie maili wcale mu w tym nie przeszkodza.

Gość niech sprawdzi
co ma ja facet w balona robic? juz widziala ze sa jakies zdjecia od dziewczyny. trzeba zobaczyc co to takiego.

Gość wiem co piszęęęęęę
Nie sprawdzaj i w ogole o tym z Nim nie rozmawiaj.Co ma byc to bedzie,jezli ma Cie zdradzic to zdradzi nawet jak bedziesz na niego wrzeszczała,zakazywała,szantazowała.Wiem cos o tym,bo moj maz takz emnei szantazował ,ze odejdzie itd.a ja mimo,ze obiecałam mu,ze nigdy wiecej,robie to co robiłkam tylko ostrozniej.kto ma zdradzac ,ten bedzie zdradzał,kto tego nie chce zrobic to nie zrobi ,nawet jakby miał okazje.

Gość przecież mozna ustawic potem
potem ustaw jako nieprzeczytane. Są takie opcje, klikasz prawym przyciskiem, albo są takie ikonki, poszukaj dobrze. na pewno na serwerze home.pl oraz Outlooku.

Gość Wyliczanka ta
"co ma ja facet w balona robic? juz widziala ze sa jakies zdjecia od dziewczyny. trzeba zobaczyc co to takiego." Odpowiedz jest prosta: to sa jego prywatne sprawy, maile sa prywatna korespondencja i nie nalezy ich czytac ukradkiem. Chcialabys zastanawiac sie za kazdym razem jak zostawiasz swoja druga polowe z komputerem/telefonem/notatnikiem, czy juz tam grzebal i co znalazl? Przeciez to bez sensu. Jak juz pisalam, jesli bedzie chcial zrobic ja w balona, to i tak zrobi. Moim zdaniem nie ma potrzeby dokladac sobie zmartwien.