Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda266

DLACZEGO NIE CHUDNĘ???????????????????

Polecane posty

Gość ainom a ile przytyłaś
kończę 33 tydzień i mam 169cm wzrostu ja natomiast wcale nie puchnę (na szczęście) chociaż tyle dobrze:) tylko, że tym samym mam świadomość, że te kilogramy oprócz oczywiście dziecka i płynów ustrojowych to niestety tłuszcz:( a dlaczego o wzrost pytasz?

Gość gość
no bo przytyc 12 kg przy wzroscie 169cm (tak jak masz Ty) to zupelnie co innego jak przytyc 12 kg przy wzroscie 158cm, wtedy to jest znacznie wiecej:)ja mam 172cm i jestem w 35 tygodniu

Gość ania_767
z tego co napisalas to nie jest dieta odchudzajaca . Proponuje diete niskoweglowodanową i niskotłuszczowa . Przede wszystkim dobrze zrobilas ze jesz pieczywo waza , mozesz jesc rowniez ciemne pieczywo bo zawiera mniej cukru . Pij chude mleko ,odtłuszczone jogurty bez cukru, jedz odtłiuszczone sery typu holender czy jagna , odtłuszczone twarogi oraz chudą wedlina . Ogranicz smazone bo wiadomo ze jak cos smażysz to jest tłuste . Wiec proponuje miesko z grila albo duszone . Przede wszystkim zapomnij o słodyczach i nie słodz herbaty .Jedz malo a czesto . Z tym ryzem to uwazaj bo od ryzu sie tyje ma duzo weglowodanow , tak jak makarony czy ziemniaki . Do woli jedz surowe warzywa no i zamiast sokow jedz owoce tylko uwazaj na winogrona i banany bo maja duzo cukru a od tego sie tyje . Na obiady proponuje warzywne zupki , jak bedziesz chciala jakas zupe zaprawic smietana to zamiast jej uzyj jogurty odtłuszczonego .No i proponuje duzo wody mineralnej niegazowanej . Ta dieta jest sprawdzona i jak bedziesz sie jej trzymala to mysle ze schudniesz . Pamietaj o sporcie . Najlepiej pobiegaj sobie wieczorkiem .

Gość nalepcia
moje drogie czesto odpowiedzialną za to że nie chudniemy po porodzie jest TARCZYCA. Po porodzie może wystąpić coś takiego jak zapalenie tarczycy. Objawy trudno zauważyć zwłaszcza po porodzie bo kobieta myśli że to normalne objawy połogu.A są to min: wypadnie włosów, sucha, łuszcząca, pękająca skóra (najcześciej na dłoniach i łokciach), zaparcia, senność, no i chuśtawka nastrojów a nawet depresja no i brak spadku wagi lub nawet tycie. Warto wtedy zgłośić sie do lekarza o skierowanie na badnie poziomu TSH. Leczenie jest proste i przynosi efekty!!!

Gość Majka258
Bardzo polecam odchudzające zioła Tybetańskie- ja schudłam i wszystkim polecam na prawdę działanie rewelacyjne!!!

Gość zeby_schudnac
Nalepcia ma rację. Znam parę osób, które nie mogły schudnąć, dlatego, że nie wiedziały, że chorują na niedoczynność tarczycy. Gdy już zacznie się przyjmować leki, szansa na to, że diety i ćwiczenia w końcu przyniosą efekty naprawdę rośnie. http://twojatarczyca.blogspot.com/ Na tym blogu możecie poczytać sobie więcej o tarczycy, jej chorobach i o tym, czemu czasami nie możemy schudnąć.