Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

likoda

Farbowana fryzurka na cipci

Polecane posty

witam dziewczyny czy ktoras z was probowala sobie zafarbowac swoja fryzurke intymna??mialyscie jakies problemy ze skora??chodzi mi o podraznienia??i jak to oceniacie??wygladalo to seksownie?? i co o tym sadzicie?? pozdrawiam :)

Gość ccv
moze mozg sobie zafarbuj?

widzialam raz na jednym zdjeciu i wygladalo fajnie. no i chce zaskoczyc faceta to mozna zadac tez pytanie po co farbujemy wlosy na glowie??

wlosy na glowe farbujemy bo je widac, i przewaznie wiekszasc kobiet ma dlugie, wiec warto o nie dbac i zadawac sobie trud zmiany wizerunku a wlosy na cipie? nosymi je w gaciach, jesli już w ogole je mamy dlatego zapytałam moim zdaniem bez sensu, farby to chemia, a fundowanie chemii tak blisk sluzówki może niepotrzebnie podrażnic

Ja pod pachami sobie farbowałem i jestem z tego zachwyconym, tak gustownie wygląda!!!!

Gość fryzjer
ja chetnie zafarbuje wszystko na co masz ochote:)))

ja tez zawsze gole na lyso, ale dzisiaj jakos mnie tak naszlo na eksperymenty:)

no czasami zostawiam maly seksowny paseczek. a teraz chcialabym go zafarbowac na jaki intensywny czerwony albo rudy:)

Gość do likody
co za kretynka z ciebie.tylko taka przygłupiasa cipa jak ty może wpaśc na taki pomysł.Taaaaaa to bardzo seksownie wygląda zeczywiscie,nie dośc że cipsko zarośnięte co wygląda obleśnie i ohydnie to jeszcze pomaluj sobie na jakiś kolor.Bedzie wyglądac komicznie ale sproboj to sie przekonasz iditoko:-D

Lepiej nie ryzykuj. A jeśli wyskoczy Ci jakas paskudna wysypka uczuleniowa, albo jakies inne paskudztwo o farbowania? Dopiero byś miała niespodzianke. Facet też.

zastanawia mnie wrogie podejscie niektorych osob. troche luzu kochani:)

Likoda - kiedyś już pisałam na forum o tym, ze kolega - dermatolog wspominał o tym, ze leczył kobietę z paskudnego uczulenia po farbie właśnie w tym miejscu. Ona przynajmniej miała konkretny powód - była tam siwa. Nie sądzę, ze kolor włosków w tym miejscu, to dla faceta aż taka ogromna różnica, czy niespodzianka, więc uważam, że naprawdę nie warto ryzykować ewentualnych powikłań. :)

Napoleon_rozdarty jezeli chciales zrobic z siebie idiote to ci sie bardzo dobrze udalo :)

Jak dostaniesz po tym farbowaniu jakiegoś zapalenia ,to gin będzie miał ubaw jak zobaczy na samolocie rudą farbowaną cipę.

w holandii gdzie mieszkam tatuaz intymny jest bardzo popularny, kazde studio tatuazy je wykonuje. a tak na marginesie to mam gdzies co sobie pomysli gin.

widziałam kiedys takie wycinanki na cipce, w serduszko i gwiazdki sa ponoc specjalne trymery do wycinania tego a co to jest tatuaz intymny? tatuujemy sobie wnętrze warg i łechtaczke czy jak? :p

a co to jest depilacja intymna?? depilujemy sobie wnętrze warg i łechtaczke czy jak?:)