Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiaj rano.....

Dzisiaj rano ubrałam sie i poszłam do lekarza...

Polecane posty

Gość dzisiaj rano.....

wziełam torbe z zeszytami by pozniej pojsc do szkoły. Lekarza odwiedziłam dlatego,ponieważ od kilku dni zle sie czulam,powiekszyly mi sie migdały i wyszły węzły chłonne.... Do tego ból gardła,a nocami okropne dreszcze ...... Mamie nic nie mówiłam mam 19 lat,postanowilam sama o siebie dbac. Lekarz kazał mi zostac w domu,przepisal antybiotyki,dał zwolnienie na dzisiaj i jutro. A mama oczywiscie z krzykiem i placzem,ze co ja sobie wyobrazam....ze czemu jej nie powiedzialam ze ide do lekarza.. Do cholery....przeciez od zawsze chciala zebym byla samodzielna. zawsze chodzilam sama na badania ,gdy bylam chora,nie wiem o co jej chodzi;/ Ciagle wrzeszczy ze mam isc teraz do szkoly,a ja sie po prostu nie czuje na silach :( siedze przed komputerem pod kocem z gorącą herbatką,jest mi tutaj fajnie... A mama ciagle placze i na mnie wrzeszczy ehhh;/ Nawet jak mam bóle menstruacyjne ,takie ze az wymiotuje.. musze isc do szkoły... Niewazne czy umieram...jestem strasznie chora... po prostu musze isc.... Dziekuje,musialam to napisać.

Gość tak tez jestmoja
mama pozwalala mi zawsze zostawac w domu.... luzacka kobietka. Bolala mnie glowa,noga zostawałam.Zawsze bylo ok.

Gość dziewczynoo
dobrze robisz, zdrowie najwazniejsze, moze Twoja mama ma nerwice? moze przydaloby sie Ja wyslac do lekarza?

Gość a ja mialam odwrotnie
Wciaz bym latala do szkoly, nie wazne czy chora czy cus... A mama wciaz mnie zatrymywala. Z powodu glupiej temperatury, czy katarku by mnie w domu zatrzymala ;) Oczywiscie nie na sile ;) A jak jestes chora to czemu siedzisz przed kompem? Ja jak chora jestem to plackiem leze pod kolderka i nie mam sily na nic ;) Wiec widocznie az taka chora nie jestes ;) Troche sie chyba piescisz za bardzo :P

Gość to jeszcze nicccccccccccc
ja mam 23 lata, jestem dość poważnie chora, z podejrzeniem nieuleczalnej choroby prowadzącej do inwalidztwa:O Jestem na studiach dziennych, dobrze się uczę itd. Gdyby moja matka się dowiedziała, ze dostałam zwolnienie od lekarza na 2 tygodnie, to by była awantura i kłótnie, że jestem leniem i nic nie robię.

Gość dzisiaj rano.....
nie pieszcze sie.... skad takie sformułowanie? Po prostu nie lubie lezec plackiem i udawac zgon... Zawsze jak jestem chora to siedze sobie ,oglądam filmy..itp. Ja choruje od dziecka, u mnie choroba to normalnosc.... Mam problemy z gardłem. Wiecznie angina ropna.... Wycinanie migdałów mialam 3 razy. Dbam o swoje zdrowie, nie lubie byc chora.....

Gość dzisiaj rano.....
to jeszcze nicccc współczuje Ci bardzo:( No u mnie to samo.....zawsze gdy szlam do lekarza i wracalam ,to mojej mamy slowa "Mam nadzieje ze zwolnienia Ci nie dali" Tak jest zawsze.... A czlowiek od czasu do czasu potrzebuje troche odpozynku od wszystkiego,szczególnie ,gdy wlasnie jest jeszcze chory.

Gość a ja mialam odwrotnie
"udawac zgon"? Nie kaze Ci nic udawac ;) Po prostu jak jestem naprawde chora to naprawde plackiem leze i na nic sily nie mam. A jak jestem w stanie ustac na nogach to nic mnie nie zatrzyma przed wyjsciem ;) Juz nie chodzi mi o to, ze nie lezysz. Ale podczas choroby nie mozna patrzec sie w monitor ani TV :O Wiec wcale sie nie dziwie, ze Twoja mama mysli ze "paluszek i glowka to szkolna wymowka" ;)

Gość dzisiaj rano.....
Ja lekarzem nie jestem,czulam sie przez ostatnie dni zle i po prostu chcialam sprawdzic co jest,a ze lekarz stwierdzil ze to choroba,i ze mam cos na plucach i przepisal mi antybiotyki to znaczy ze zdrowiutka raczej nie jestem... hmmmm nie wolno nic oglądac w czasie choroby....to dziwne ze w szpitalach chorzy oglądają :D

Gość w szpitalach leza ludzie
z roznymi dolegliwosciami. A ty z tego co piszesz jestes po prostu przeziebiona (czy tam grypa, czy angina... juz obojetnie). Jak sie ma temt - to sie nie powinno ogladac. Baaaa, wtedy nawet odpycha. PS. Ile razy bylam w szpitalu nic nie ogladalam. Wiec nie generalizuj :P Tam placi sie za TV :D

Gość w szpitalach leza ludzie
temt = temp ;)

Gość dzisiaj rano.....
placi sie placi,ale nikt nie zabrania oglądac tv w szpitalach;)

Gość wyjasnijmy
Wybacz ,ale ilość dni zwolnienia świadczy ,że Twoj stan jest dobry,może mama ma troche racji ,że lawirujesz/-----przy zapaleniu płuc 3 tyg zw murowane,oskrzeli ok 8 dni.Dwa dni zwolnienia daje się na odczepne

Gość a czy ja mowie ze ktos
zabrania?? Ale jak ktos ma zlamana noge to znie znaczy, ze ma temp :D

Gość a czy ja mowie ze ktos
wyjasnijmy---> Otoz to ;) 3 tygodnie na zapalenie pluc - zgadza sie... I wtedy to czlowiek jest detka. Ani mysli o siedzeniu w internecie :P

Mama pewnie mysli, ze znowu nie jestes taka umierajaca - skoro masz sily aby siedziec przy kompie, to znajdziesz sily na siedzenie w lawce.

Gość 3/4
"Wycinanie migdałów mialam 3 razy." Myślałam że migdały sie wycina raz na zawsze a Tobie odrastają czy co ?