Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zabezpieczona

doradzi mi ktoś ? STRIPTEASE

Polecane posty

Witam, postanowiłam zrobić striptiz swojemu facetowi- wszystko dokładnie zaplanowałam- kupiłam seksowny strój i kajdanki:P, nagrałam odpowiednią płyte, układ \'taneczny\' już też mam, wiem że zrobie to podczas naszego wyjazdu na weekend, w hotelu:) i tu zaczynają się schody- w tym hotelu nie ma odtwarzacza CD :( nie wiem jak puścić tą płyte- pytałam w recepcji- nawet tam nie mają:( poza tym nie ma możliwości abyśmy wzięli swój odtwarzacz z domu bo jedziemy pociągiem a bagaż mamy mały- poza tym to ma być niespodzianka dla faceta więc co ja mu powiem- po co biore ten odtwarzacz skoro w hotelu jest telewizor?;) no i mam problem... chyba bez wyjścia:( bo ja nie widze żadnej możliwości może wy mi coś doradzicie? chciałam żeby było miło, a chyba pomysł nie wypali:(

sorry, ale rozbawiłaś mnie z góry przepraszam, bo wiem ze to dla Ciebie poważna sprawa, ale normalnie sie popłakałam ze śmiechu :D :D :D

nie no spoko w sumie nie wiem czego powinnam oczekiwać od Was że mi ktoś pomoże i kupi odtwarzacz CD do pokoju hotelowego? no... nie o to mi jednak chodziło dzięki🖐️

Gość no i bardzo dobrze
oszczędzisz facetowi nudnego stripizu .....

ooo proszę jednak pojawił się jakiś pomysł:D jeden normalny:) dzięki flowersss za dobre chęci, ale niestety telefonik w naprawie:( buuuuuuuu

Gość heheheh
moze w tv bedzie viva:D

Gość jozkowa
proponuje zaplanowac inna fajna rzecz na ten wieczor, ktora nie bedzie wymagala odtwarzacza CD... striptis zrob innym wieczorkiem ;-) - w domu

no będzie viva, mtv i inne ale ja już mam muzyke konkretną i nie chce się wydurniać jak będzie lecieć jakaś doda czy cuś ale chyba jednak się upije i tak zrobie :classic_cool:

właśnie jak to jest z tymi odtwarzaczami mp3? to trzeba mieć słuchawki czy jak się je wyciągnie to też muzykę słychać normalnie (mam nadzieje że rozumiecie o co mi chodzi bo trochę zawile to napisałam:P)

Gość razdwatrztbabajaga
nie zadziała bez słuchawek, chyba, że ma wbudowany głośnik, a nie wiem czy takie są najlepiej by było gdybyś miała do niego jakieś małe głośniczki

czesc.ja wielokrotnie to robilam.jestem zawodowa tancerka.jezeli nie ma twojej muzyki musisz iprowizowac,byc na luzie a wszystko bedzie ok.nie traktuj tego jak egzaminu,badz soba.nawet jezeli w radiu uslyszysz muze ktora ci sie kompletnie nie podoba to badz soba.moge ci tylko powiedziec ze tanczac ,nie wazne przy czym patrz swojemu kochanemu gleboko gleboko w oczy i badz usmiechnieta.dasz rade.bedzie ok.

witaj amdara234 dziękuje za dobre rady- mam nadzieje że dam jakoś rade przy tej muzyce innej:P a miało być tak pięknie...

zastanawiam się co będe robić w przerwach w muzyce jak np. w mtv czy vivie będą leciały reklamy:D tańczyć do reklam?:D:D:D

kochana jesteś dzięki za wsparcie:) a może coś mi polecisz, jaieś tricki jeszcze?:D czekam z niecierpliwościa:)

Gość olaolaolaola
kup jakis tani telefon z mp3 moze

a może zostaw to na inny weekend, skoro już wszystko zaplanowałaś... Poza tym w domu możesz wcześniej stworzyć odpowiednią atmosferę i wszystko... No nie wiem, ja tak myślę:)

a może zostaw to na inny weekend, skoro już wszystko zaplanowałaś... Poza tym w domu możesz wcześniej stworzyć odpowiednią atmosferę i wszystko... No nie wiem, ja tak myślę:)